El Flea Market torna a València amb un nou mercat ambulant de segona mà ‘Tot a 1 euro’

Este mercat d'autèntiques gangues que aposta per un consum responsable tindrà lloc diumenge que ve 5 de maig en el barri del Botànic

Guardar

Flea Market, mercat de segona mà de València
Flea Market, mercat de segona mà de València

Torna una de les cites ineludibles per als amants de les gangues, la reutilització i els productes de segona mà. La ciutat de València es prepara per a una nova edició del famós Flea Market, que tindrà lloc diumenge que ve 5 de maig en el popular local Black Bottom del barri del Botànic (C/Lepant, 21). I el millor de tot és que tots els articles estaran a només 1 euro!

Organitzat per l'associació il Quartiere, este esdeveniment s'ha convertit en un referent de la sostenibilitat i la compra intel·ligent. És molt més que un simple mercat, perquè suposa un espai que fomenta el consum responsable. Així, este mercat de segona mà entre particulars oferix l'oportunitat de vendre objectes que ja no utilitzes i, al mateix temps, trobar autèntiques joies a preus irresistibles.

En este sentit, esta edició especial del Flea Market de València es presenta com una jornada única per als cercadors d'autèntics tresors i gangues. D'esta manera, els compradors tindran l'oportunitat d'adquirir una àmplia varietat de productes en un mercat en el qual tota l'oferta estarà disponible per tan sols 1 euro.

Flea Market València
Flea Market València

Els visitants podran adquirir des de roba d'estil estiuenc fins a complements, llibres, joguets, làmines, packs sorpreses i objectes peculiars molt interessants. Sens dubte, una oportunitat imprescindible per a renovar l'armari o la decoració de la teua casa i trobar objectes únics a l'abast de la teua butxaca. Adquirir gangues increïbles i contribuir a la reducció del malbaratament propi del consumisme mai va ser tan senzill.

És per això que el Flea Market de València és el lloc ideal per a sumar-se a l'ona del consum responsable i donar-li una segona vida a eixos objectes que ja no et fan falta. L'entrada té un preu simbòlic d'1 euro, excepte per als menors de 12 anys, els qui podran accedir de manera gratuïta. A més, a partir de les 18 hores, l'entrada serà gratuïta per a tots els assistents. El mercat estarà obert des de les 11h fins a les 19 hores, brindant-te temps suficient per a explorar totes les oportunitats de compra.

No et perdes esta cita imprescindible per als amants dels bons preus i la sostenibilitat en una jornada carregada de descobriments inesperats. No et perdes esta edició especial en Black Bottom i no dubtes a participar en el Flea Market de València diumenge que ve 5 de maig i aprofita totes les gangues disponibles al preu d'1 euro.

Destacats