La Fira Mercat Gandia aterra aquest cap de setmana amb descomptes de fins al 80 % en roba

Guardar

Roba en un mercadet. Imatge de Markus Spiske
Roba en un mercadet. Imatge de Markus Spiske

Els veïns i veïnes de Gandia tenen aquest cap de setmana una cita amb la Fira Mercat Gandia, que comença una nova edició aquest 2023 amb l''Outlet Moda'. En aquesta primera, tal com ha explicat la regidora de Comerç, Vicenta Ferrer, es podran trobar tot tipus de peces de vestir, des de vestits, samarretes, pantalons, faldes que vagen a conjunt amb la teua vestimenta i amb els millors preus de temporada. De fet, tot tindrà descomptes del 50 al 80%.

Tal com han informat fonts municipals, aquesta fira s'inaugura aquest divendres 3 de febrer a les 10.30 h, i durarà fins al dia 5. Com sol ser habitual, la ubicació serà el Mercat Municipal de Prado. A més, l'horari de la fira és el següent: divendres de 10.30 a 14.00 hores i de 17.30 a 21.30; dissabte de 10.30 a 14.00 i de 17.30 a 21.30; diumenge de 10.30 a 14.00.

"En aquesta fira trobarem tot tipus de descomptes en tota mena de peces. És moment de canviar l'armari comprant més i pagant menys", ha expressat la regidora. "Aquesta fira és molt important per al sector de la moda perquè poden presentar tot l'estoc", ha afegit Ferrer.

Els expositors, molts ja coneguts pels visitants, són: MUMBAI CLOTHING, Meraki, Lui Lua, Io Closet, Confeccions Julio Climent, SWEETCASE, Deskaro Style, Les teues Marques, Cordonets, Julieta, La Parisienne ONTINYENT i Confeccions Milan.

Restauració del campanar de la Col·legiata de Gandia

D'altra banda, l'Arqueòleg Municipal, Joan Negre, ha realitzat una visita de planificació, juntament amb l'arquitecte redactor del projecte de restauració a Gandia del campanar de la Col·legiata de Santa Maria, Jesús Roche, per a avaluar l'estat del monument i programar els treballs arqueològics previs a realitzar.

"Com sabeu, abans de qualsevol obra de consolidació o restauració sobre béns d'interés cultural, s'ha de realitzar un estudi previ arqueològic analitzant els valors arquitectònics del monument, els seus sistemes arquitectònics, l'evolució constructiva de l'edifici, entre altres. En definitiva, l'objectiu és indicar a l'equip redactor les solucions tècniques adequades que han d'adoptar quant a materials, elements impropis, restitucions volumètriques i acabats", ha indicat Negre.

El projecte inclou diversos tastos muràries a l'interior del campanar, la documentació tridimensional mitjançant làser-escànner de tots els àmbits interiors del monument, i l'alçament topogràfic i fotogramètric del campanar, amb l'objectiu de poder estudiar-lo de la manera més efectiva possible.

Destacats