Fira Mercat Gandia torna aquest cap de setmana amb la Fira Extraescolars

Durant les pròximes setmanes s'oferiran outlets de moda, calçat i una exposició de bonsais

Guardar

Fira Mercat Gandia. Imatge d'Àlex Oltra
Fira Mercat Gandia. Imatge d'Àlex Oltra

Gandia es prepara per a rebre la quarta edició de Fira Mercat Gandia, un esdeveniment que porta expositors de diversos sectors professionals destinats a diferents públics. Aquesta fira, que s'ha convertit en una cita destacada a la ciutat, abasta àrees com a activitats extraescolars, moda, calçat, complements i una fascinant exposició de bonsais.

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Elena Moncho, ha ressaltat la importància d'aquest esdeveniment en esmentar que "en totes les fires que estem preparant hi haurà aproximadament unes 3.000 visites per cadascuna, una xifra que crec s'ha de remarcar". Això demostra l'impacte positiu que aquestes fires tenen en la comunitat local i la regió circumdant.

La primera de les fires que inaugurarà aquesta quarta edició és la Fira Extraescolars, programada per a divendres 8 i dissabte 9 de setembre. Moncho emfatitza que aquesta fira és "molt esperada" i comptarà amb la participació de 14 empreses locals. L'oferta d'activitats és àmplia i variada, abastant des de balls fins a robòtica, rem, acadèmies d'anglés, atletisme i scouts, entre altres.

L'horari per als dos dies serà d'11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores. A més, el dissabte en la plaça del Prado, a partir de les 18.30 hores, els scouts duran a terme diverses activitats per a aquells que desitgen participar. A les 19.30 hores, l'escola de capoeira oferirà una exhibició i una classe magistral.

Moncho ha estés una cordial invitació a tots a participar en aquesta fira i ha expressat el seu desig que continue sent un èxit, igual que en edicions anteriors.

Les pròximes fires que es duran a terme com a part de Fira Mercat Gandia inclouen un Outlet de Moda del 15 al 16 de setembre, un Outlet de Calçat i Complements del 22 al 23 de setembre, i finalment, una Exposició de Bonsais programada del 29 de setembre al 3 d'octubre. Aquestes fires prometen continuar oferint una àmplia varietat d'opcions per als visitants, consolidant a Gandia com un destí de fires d'alta qualitat.

Destacats