L'evolució dels incendis permet reobrir deu carreteres valencianes

En aquests moments, segueixen havent-hi tres carreteres tancades al tràfic

Guardar

Incendi Begís
Incendi Begís

L'evolució dels incendis forestal de Begís (Castelló) i La Vall d'Ebo (Alacant) han permés a partir d'aquest migdia la reobertura de diverses carreteres valencianes. No obstant això, la majoria d'elles es deuen a la favorable situació de l'incendi en territori alacantí, ja que el de Begís, que ja s'ha endinsat a la província de València, continua preocupant.

Concretament, la Conselleria de Política Territorial ha informat que s'han reobert totes les vies afectades pel foc declarat a la Vall d'Ebo, que eren huit, situades a les comarques de la Marina Alta i el Comtat. No obstant això, segueixen tancades a la circulació tres carreteres.

Tal com indica l'última actualització (11.00 hores), es pot circular amb precaució per la CV-700 entre Plans i l'encreuament CV-717, la CV-712 (creue CV-713 fins a la Vall d'Ebo), la CV-713 (tram Margarida-Tollos), la CV-714 (tram Benissili-Alpatró), la CV-716 (accés a Benirrama), la CV-720 (Balones - Castell de Castells), la CV-721 (tram Orba - la Vall de Laguar, obert només a residents) i la CV-754 (tram Quatretondeta-Fageca). La Conselleria demana prudència en aquestes vies per possibilitat d'ensulsiades.

D'altra banda, les carreteres tallades en aquests moments són la CV-235 (tram Teresa-Begís), la CV-236 (tram CV-235 - Begís), la CV-245 (accés a CV-235 tallat).

Arxivat a:

Destacats