El litoral de la Comunitat Valenciana parteix d'una previsió superior al 72% per al pont de Tots Sants

Per a aquest pont, el Bo Viatge ha mobilitzat en la Comunitat Valenciana prop de 648.928,62 euros amb més d'un miler de reserves

Guardar

Castell de Cullera
Castell de Cullera

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que els hotels del litoral de la Comunitat Valenciana "parteixen amb unes previsions superiors al 72,5% per al pont de Tots Sants".

Colomer ha avançat així els resultats de l'enquesta realitzada per Turisme Comunitat Valenciana a una mostra representativa d'hotels, tant de litoral com d'interior de la Comunitat per a les nits del 29, 30 i 31 d'octubre.

Segons el sondeig, la Comunitat Valenciana compta hui dia amb unes reserves confirmades estimades en un 72,5% en el litoral, on el percentatge més alt el registra la ciutat de València, amb una estimació del 81%.

L'ocupació prevista en el litoral de la província de València supera el 68,5%. Així mateix, l'enquesta mostra que Benidorm parteix amb unes reserves del 70% per a aquest pont. Per part seua, el litoral de Castelló compta amb una previsió d'ocupació per a les nits del 29 al 31 d'octubre superior al 78%, i el litoral alacantí, sense incloure Benidorm, té una previsió del 68,5%.

Respecte a l'interior, les previsions de Turisme per al Pont de Tots Sants indiquen que els hotels d'interior de la Comunitat Valenciana preveuen una ocupació del 77.6%.

Així, els hotels de l'interior de la província de Castelló tenen unes expectatives d'ocupació del 71,8%. A l'interior de la província de València les reserves dels seus hotels estan en un 84,4% per a aquest pont. Mentre que els hotels de l'interior d'Alacant tenen reservat per a aquests dies un 75,9%.

Colomer ha valorat positivament les dades d'aquest sondeig, ja que "posen de manifest que el destí Comunitat Valenciana continua comptant amb una demanda consolidada i fidelizada, que permet avançar aquest últim trimestre de l'any en la línia de la recuperació de l'activitat turística valenciana".

Així mateix, ha assenyalat que les dades mostren que "la Comunitat Valenciana segueix posicionada com un destí preferent en el turisme nacional més enllà de la temporada alta i els resultats dels dos últims ponts d'aquesta tardor, mostren que anem avançant en la lluita contra l'estacionalitat".

Reserves a través de Bono Viaje

En aquesta línia, Colomer ha volgut destacar iniciatives com el programa Viatgem que distribueix el bo turístic, "que ens ajuda a dinamitzar la demanda just aquests mesos i a consolidar la recuperació d'un sector clau en l'economia valenciana, com és el turisme".

Colomer ha recordat que ja s'han repartit els 12.500 bons previstos per a aquesta nova fase del programa i que en 2022, continuarem amb nous períodes d'inscripció.

En concret, per a aquest pont, el bo viatge ha mobilitzat en la Comunitat Valenciana prop de 648.928,62 euros amb més d'un miler de reserves. Per províncies, Alacant ha registrat 653 reserves realitzades a través d'aquest programa que amb una mitjana de 653,05 euros per reserva suposen un total de 426.441,65 euros d'injecció per al sector.

La província de Castelló registra 262 reserves amb una mitjana de 555,16 euros per reserva, cosa que significa una mobilització de més de 150.000 euros. La província de València registra per a aquest pont 135 reserves realitzades a través del bo amb una mitjana de 571 euros per reserva i un total de 77.035,05 euros mobilitzats.

Els destins més demandats per a aquest pont de Tots Sants pels usuaris del Bo són: Benidorm, Calp i la ciutat de València. Li segueixen per nombre de reserves Altea, Peníscola, Orpesa, Montanejos, Alacant, Elx i Morella.

Destacats