El Campus Virtual de Labora obri matrícula per a nous cursos d'idiomes gratuïts

Guardar

Estand de Labora
Estand de Labora

El Campus Virtual de Labora ha obert la matrícula per a una nova edició de cursos d'idiomes en línia gratuïts que respon a l'alta demanda de formació en idiomes.

L'oferta formativa del campus virtual es pot consultar en la pàgina web de Labora. En la present edició s'ha obert matrícula en anglés A1, A2, B1 i B2, francés A1 i A2 i alemany A1 i A2. El termini d'inscripció romandrà obert fins al dia 23 de gener.

Sobre els cursos d'idiomes

La duració dels cursos corresponents als nivells A1 i A2 és de 150 hores, mentre que els de nivell B1 i B2 són 240 hores. Tots aquests cursos són completament en línia, així doncs permeten la seua realització en qualsevol moment del dia.

Per a accedir als cursos és necessari figurar com a demandant d'ocupació o inscriure's en Labora.

Una vegada inscrites, les persones interessades han de matricular-se en la web de Labora. Per a resoldre els dubtes sobre la inscripció als cursos, Labora ha publicat en el seu canal de YouTube un tutorial amb els passos (Tutorial - Com inscriure's a l'Aula Virtual de LABORA) i amb la documentació que és necessària per a poder accedir al campus. Cal ressaltar que aquesta formació està dirigida prioritàriament a persones desocupades. És gratuïta i compta amb el cofinançament de la Unió Europea.

Cursos de competències transversals

Així mateix, segueix obert el termini d'inscripció als cursos en competències transversals, amb l'objectiu de millorar la inserció laboral de les persones desocupades i formar-les en les competències més demandades pels sectors productius de la Comunitat.

Aquests cursos s'han triat entre les 20 especialitats que milloren les habilitats personals i interpersonals més demandades per les empreses a l'hora de seleccionar al personal: comunicació, lideratge, tècniques per a afrontar l'estrés o la gestió del temps, entre altres.

La duració d'aquests és de 25 hores. Seran tutoritzats i dotaran a aquelles persones que els cursen d'un diploma d'aprofitament. Estaran disponibles per a la seua realització durant les 24 hores del dia.

Aposta per la formació 'en línia'

Labora ha fet una aposta per la formació en línia, cada dia més demandada per la ciutadania. Així, des de la crisi sanitària a conseqüència de la pandèmia, s'ha reforçat l'oferta del campus virtual que permet una formació a distància, a la mesura de cada persona i de forma més segura.

Arxivat a:

Destacats