Consulta les llistes provisionals de Sanitat d'ocupació temporal a la Comunitat Valenciana

És la tercera edició que es publica amb les llistes d'ocupació temporal obertes les 24 hores i els 365 dies de l'any

Guardar

Imatge d'Atenció Primària
Imatge d'Atenció Primària

La Conselleria de Sanitat ha publicat, aquest dimarts, dia 11 de juliol, les llistes provisionals d'ocupació temporal. És la tercera edició que es publica des que les llistes d'ocupació estan obertes les 24 hores i els 365 dies de l'any.

Aquestes llistes han actualitzat els mèrits de més de 200.000 aspirants que constitueixen les actuals llistes d'ocupació, més les 24.056 sol·licituds noves presentades; a més d'incorporar les notes dels procediments que deriven de les Ofertes d'Ocupació Pública 2017 i 2018 i el Pla d'estabilitat 2019, en els quals la fase d'oposició ja ha finalitzat i que no van ser incorporades en edicions anteriors, com a auxiliar administratiu, TCAE, zelador/a o metge de família.

Pots consultar les llistes de Sanitat d'ocupació temporal a través d'aquest enllaç. Recorda que les persones interessades tenen un termini de 10 dies per a realitzar al·legacions.

Cal recordar que la resolució de 12 de novembre de 2021 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va establir un procediment perquè les llistes d'ocupació temporal de les Institucions Sanitàries dependents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública romangueren obertes de manera permanent. D'aquesta manera, els tràmits d'inscripció i modificació de les sol·licituds estan disponibles les 24 hores del dia, tots els dies de l'any.

Això sí, existeixen unes dates límit de mèrits a baremar i d'obtenció dels requisits de titulació, així com unes dates de tall fins a les quals es tenen en compte les sol·licituds per a cadascuna de les edicions. En aquest cas, la data de finalització de la inscripció i modificació de l'elecció de categories i Departaments de Salut va ser el 31 març de 2023 i la data límit d'obtenció dels requisits i els mèrits va ser el 31 de desembre de 2022.

Destacats