La Comunitat Valenciana lidera el seguiment a la Selecció Espanyola de Futbol Femenina

La semifinal entre Espanya i Suècia va aconseguir la major quota de pantalla a la Comunitat Valenciana

Guardar

Selecció Espanyola Femenina de Futbol
Selecció Espanyola Femenina de Futbol

El món del futbol femení va celebrar dimarts una fita sense precedents amb l'emocionant semifinal entre la Selecció Espanyola Femenina de Futbol i Suècia en el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda 2023. Aquesta emocionant trobada no sols va assegurar el pas a l'anhelada final per al conjunt nacional, sinó que també va establir un rècord en termes d'audiència televisiva.

L'audiència mitjana del partit va aconseguir la impressionant xifra d'1.921.000 espectadors, aconseguint una destacada quota de pantalla del 45,4%. Aquestes xifres no sols celebren l'èxit de l'equip, sinó que també marquen una fita en la història dels Campionats Mundials Femenins de Futbol, demostrant el creixent interés i suport cap al futbol femení a escala mundial.

Dins d'aquest assoliment, la Comunitat Valenciana destaca com una de les regions que van liderar l'audiència, amb una quota de pantalla del 50%. Aquesta xifra, juntament amb regions com Aragó (50%), Múrcia (49,9%) i la Comunitat de Madrid (49,4%), mostra el suport dels espectadors i espectadores valencians cap a l'equip femení.

El moment cim del partit, conegut com el "minut d'or", es va produir a les 11.54 hores del dimarts 15 d'agost. En eixe moment, el partit va aconseguir una audiència mitjana de 2,8 milions d'espectadors, aconseguint una quota de pantalla del 54%, segons dades de Barlovento Comunicación a través de les cadenes codificades per Kantar.

El perfil de l'audiència va reflectir una distribució equitativa, amb un 61,3% d'espectadors masculins i un 38,7% femenins. Quant a les edats, el grup d'edat més representat va ser el de 45 a 64 anys, seguit pels majors de 64 anys.

L'emocionant partit de semifinals entre Espanya i Suècia, transmés per la 1 de TVE, va establir un nou rècord en el campionat amb una quota de pantalla del 45,4% i una audiència mitjana d'1,9 milions d'espectadors, que s'espera que puga ser superada en la final del diumenge, amb un especial seguiment a la Comunitat Valenciana.

Destacats