Com inscriure's a l'Escola d'Estiu de Paterna

L'Ajuntament de Paterna habilita més d'un miler de places per a l'escola d'estiu 2023

Guardar

Un grup de xiquets i xiquetes gaudeixen de l'Escola d'Estiu de Paterna
Un grup de xiquets i xiquetes gaudeixen de l'Escola d'Estiu de Paterna

L'Ajuntament de Paterna ha començat al període d'inscripcions per a l'Escola d'Estiu municipal 2023, amb un total de 1.080 places disponibles. Els interessats podran registrar-se fins al 14 de juny o fins a esgotar les places, a través de l'apartat d'Educació en la pàgina web de l'Ajuntament de Paterna.

S'obriran dos períodes per a sol·licitar plaça: el primer, fins al 5 de juny, per als dos progenitors empadronats a Paterna i que estiguen treballant i/o estudiant durant les dates de l'Escola d'Estiu; i el segon, del 6 al 14 de juny, per al públic en general, amb l'únic requisit d'estar empadronat a Paterna.

L'Escola d'Estiu, organitzada a través de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna (GESPA), es durà a terme del 26 de juny al 31 de juliol. Comptarà amb opcions de servei de matiners, menjador i activitats de vesprada, i inclourà tallers, treballs manuals, excursions i piscina, entre altres activitats.

En aquesta edició, l'Escola d'Estiu es desenvoluparà en els centres educatius CEIP Torre de Paterna, CEIP La Font, CEIP La Coma, CEIP Clara Campoamor i CEIP Lloma Llarga, sota el lema "Aconseguir la igualtat mundial seria brutal", proposat pel Consell de la Infància i l'Adolescència del municipi.

El regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, destaca que "amb aquest servei públic, busquem fomentar la conciliació laboral i familiar de les famílies de Paterna, oferint preus públics ajustats i accessibles, al mateix temps que brindem una experiència lúdic-educativa per als xiquets i xiquetes de Paterna".

Aquest servei municipal compta amb la subvenció de la Generalitat Valenciana i el Pla Corresponsables del Govern d'Espanya, la qual cosa permet oferir preus assequibles a les famílies i garantir la qualitat de les activitats desenvolupades durant l'Escola d'Estiu a Paterna.

Destacats