Com inscriure's als cursos d'idiomes online que ofereix gratis Labora

Labora llança una nova convocatòria amb 600 places per a formar-se en els cursos d'idiomes online gratuïts

Guardar

Una jove utilitza l'ordinador des de casa. Imatge de Thought Catalog
Una jove utilitza l'ordinador des de casa. Imatge de Thought Catalog

El Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Labora, ha anunciat l'obertura de la segona edició de cursos d'idiomes al seu campus virtual formatiu. Es tracta de cursos gratuïts d'anglés, francés i alemany destinats a persones donades d'alta en el Servei d'Ocupació de Labora. La convocatòria inclou 600 noves places i estarà oberta fins al 10 de desembre. Com inscriure's als cursos d'idiomes gratis de Labora? A continuació ho detallem.

Oferta formativa

Labora ofereix cursos d'anglés en els nivells A1, A2, B1 i B2, així com els graus A1 i A2 de francés i alemany. La duració de cada curs és de 150 hores per als nivells A1 i A2, i de 240 hores per als nivells B1 i B2. L'oferta és accessible a través de l'enllaç proporcionat, on també es troben els tests de nivell de cada idioma.

Els cursos, tutoritzats i flexibles, permeten als alumnes completar-los al seu propi ritme. Com a novetat enguany, Labora oferirà gravacions amb una eina de reconeixement de veu i tutories virtuals setmanals. En completar amb èxit els cursos, els participants rebran un diploma que acredita la seua competència lingüística.

Inscripció als cursos d'idiomes de Labora

Per a inscriure's als cursos d'idiomes en línia que ofereix gratis Labora, es recomana realitzar una prova de nivell prèvia i després sol·licitar el curs desitjat al més prompte possible, ja que les places s'atorguen per ordre d'inscripció després de revisar la documentació justificativa. La matrícula pot realitzar-se en l'enllaç proporcionat en el lloc web de Labora.

Cal tindre en compte les següents dates:

  • Inscripcions: Del 4 al 10 de desembre de 2023
  • Validació de documentació: De l'11 al 15 de desembre
  • Inici dels cursos d'idiomes: 19 de desembre
  • Finalització dels cursos d'idiomes: 8 d'abril de 2024 (nivells A1 i A2); 15 d'abril (anglés B1 i B2)

Millora de l'ocupabilitat

Labora cerca adaptar-se a les canviants necessitats de la societat, augmentant la seua programació didàctica en línia. A més dels idiomes, pròximament llançarà cursos de competències transversals i digitals al seu campus virtual. L'objectiu és millorar la capacitació laboral de la ciutadania, aportant habilitats personals i interpersonals demandades pel mercat laboral.

Totes les persones inscrites en Labora, ja siga desocupades o empleades, poden accedir a aquests cursos, que ofereixen beneficis personals i professionals. Aquests inclouen el desenvolupament de competències digitals, fonamentals en l'actualitat, amb programes formatius de 25 a 60 hores disponibles les 24 hores del dia.

Arxivat a:

Destacats