Carrefour llança carros de compra per 9,90 € amb 25 productes d'alimentació

Els Carros Estalvi de Carrefour portaran tot tipus de productes de marques líders valorat en 59 €

Guardar

 Carros Estalvi de Carrefour
Carros Estalvi de Carrefour

Ara pots estalviar amb Carrefour. I és que amb l'objectiu de premiar la fidelitat dels seus clients, Carrefour ha llançat els Carros Ahorro compostos per atractius productes, d'ús quotidià, amb un preu fins a sis vegades inferior al seu valor real. De fet, estos carros portaran, principalment, productes d'alimentació de marques líders que estaran valorats en 59 €, però que tan sols tindran un cost de 9,90 €.

En total, l'empresa de distribució posa a la disposició dels seus clients 25.000 carros de la compra amb més de 25 productes habituals de marques líders d'alimentació i higiene per a tota la família. Els articles van des de productes d'alimentació com a caldo de pollastre, galetes, xocolate, tomaca o refrescos, fins a uns altres de neteja i higiene com a desodorant, gel de bany, rentavaixella, paper higiènic o pasta de dents.

Després de l'èxit de l'original iniciativa "Carros Sorpresa", la companyia s'inspira i millora l'acció amb una nova dinàmica en l'experiència de compra. Els Carros Ahorro que, com expliquen des de Carrefour, tenen com a objectiu "protegir el poder adquisitiu dels nostres clients. Per este motiu, els premiem amb esta iniciativa que impulsarà l'estalvi de manera original i diferenciadora".

Com aconseguir els Carros Ahorro de Carrefour?

Si vols fer-te amb un dels 25.000 carros de la compra de Carrefour per tan sols 9,90 €, tan sols serà necessari completar una cartilla digital col·leccionable en l'App Mi Carrefour. A més, la persona interessada podrà conéixer prèviament el contingut del carro abans de comprar-lo.

Al costat d'esta mesura, els clients de Carrefour també poden beneficiar-se d'altres iniciatives com els avantatges del Club Carrefour, el major programa de fidelització de la distribució espanyola amb més de 10 milions de socis i milers de productes en promoció cada dia.

No desaprofites esta oportunitat, i fes-te amb un dels Carros Ahorro de Carrefour. A què estàs esperant?

Destacats