Arriba a València l'hipermercat més barat d'Espanya: descobrix la ubicació

L'hipermercat americà Costco obrirà a la localitat de Paterna (València)

Guardar

Imatge del hipermercat Costco España / Foto: Costco España
Imatge del hipermercat Costco España / Foto: Costco España

L'hipermercat més barat d'Espanya arriba a València. Així, la cadena americana Costco obrirà les seues portes en la localitat de Paterna (València). Concretament, se situarà en uns terrenys pròxims a Heron City, al costat de la CV-35. Un espai de més de 30.000 metres quadrats de superfície on la seua clientela trobarà una infinitat de productes multimarca a preus irresistibles.

De moment, esta multinacional ja compta amb quatre establiments a Espanya: a Sevilla, Getafe, Las Rozas i Sestao. No obstant això, continua amb la seua expansió pel territori nacional amb una nova botiga a Saragossa i una altra a València, la seua primera botiga a la Comunitat Valenciana. Però, quan obrirà les seues portes Costco, l'hipermercat més barat d'Espanya? Doncs bé, està previst que s'inaugure en 2025.

Què vendrà l'hipermercat Costco a València?

En este gran hipermercat, podràs trobar, a preus baixos, productes de tota mena: des d'alimentació, electrodomèstics, joieria o dispositius electrònics, fins a bellesa, mobiliari, material per a vehicles, hostaleria, confiteria, joguets, llibres o productes de la llar. A més, també hi haurà espais per a jardineria, audiòfons, òptica i taüts. I és que la cadena estatunidenca va ampliar la seua oferta de productes amb la venda de taüts a preus raonables.

Així mateix, cal destacar que este hipermercat comptarà amb una gasolinera pròpia i canvi de pneumàtics. Servicis extra que el convertiran en una de les millors opcions per a comprar tot tipus de productes de diferents marques, i a preus baixos.

Esta firma ja compta amb més de 800 botigues repartides per diferents països del món, com els Estats Units, Puerto Rico, el Canadà, Mèxic, el Japó, Corea, Austràlia, França o el Regne Unit, i en totes elles s'alça com un establiment líder en vendes.

Què es necessita per a comprar en Costco?

Per a comprar en este hipermercat, tan sols serà necessari fer-se soci i pagar una quota anual, que serà de prop de 30 euros per a particulars, i sobre els 25 euros per a empreses i autònoms. L'èxit en el seu model de negoci és que permet la compra a gran escala i en formats gegants. De fet, per posar alguns exemples, està una bossa de gominoles de quilo i mig o paquets d'aperitius de quasi 5 quilos.

Costco Wholesale es definix a si mateixa com una cadena internacional d'hipermercats amb format de Club de Preus l'objectiu dels quals és proporcionar els millors preus en productes de qualitat.

Per part seua, l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, va anunciar que Costco "s'assentarà en el nostre municipi en una superfície de 33.600 metres quadrats i generarà 250 llocs de treball". Esta obertura "consolidarà Paterna com a principal destinació d'inversions de la Comunitat Valenciana, ja que serà la primera botiga que òbriga en tot l'arc mediterrani".

Destacats