Aquestes seran les noves tarifes de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a la tercera edat

Les noves tarifes destinades a grups de la tercera edat estaran vigents a partir del 13 d'octubre

Guardar

Dos visitants fotografien una de les escultures d'Igor Mitoraj en la Ciutat de les Arts i les Ciències
Dos visitants fotografien una de les escultures d'Igor Mitoraj en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Les persones de la tercera edat que tinguen planejat visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències han d'estar atents al canvi de tarifa que s'ha aprovat aquesta setmana per part del Consell d'Administració de CACSA.

I és que a partir del pròxim dijous 13 d'octubre les visites organitzades de grups de la tercera edat residents en municipis de la Comunitat Valenciana tindran un preu d'entrada a partir dels 4,7 euros. Així, aquest col·lectiu es podrà beneficiar de les mateixes tarifes que s'apliquen als grups de l'Imserso.

Així mateix, les tarifes actuals romandran vigents durant el pròxim exercici. Sobre la tarifa especial per a majors de 65 anys, poden sol·licitar-la tots aquells grups de tercera edat i residents en localitats de la Comunitat Valenciana.

Amb aquests descomptes per a grups, la Ciutat de les Arts i les Ciències vol promoure l'envelliment actiu i facilitar l'accés de les persones majors a l'oferta d'oci i continguts de divulgació cultural que ofereix el complex.

Convenis amb Ajuntaments

Entre les actuacions a desenvolupar en el marc de la seua Responsabilitat Social, la Ciutat de les Arts i les Ciències està valorant, a més, la posada en marxa en breu de convenis amb ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a donar suport a la visita al complex de grups de majors i d'escolars en situació vulnerable.

En el primer cas, podran beneficiar-se de les noves tarifes aprovades per a les persones majors i, en el cas d'escolars de centres situats en barris amb el risc d'exclusió social, se'ls aplicarà la gratuïtat en les entrades i accés al complex, sempre a través de convenis amb els respectius Ajuntaments.

Destacats