L'AP-7 es tallarà al tràfic al seu pas per Almussafes i Sollana fins a principis de juliol

Això afectarà en una primera fase a la calçada dreta en sentit cap a Alacant

Guardar

Autopista AP-7 en sentit Alacant al terme municipal d'Almussafes
Autopista AP-7 en sentit Alacant al terme municipal d'Almussafes

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha posat en marxa un ambiciós projecte de rehabilitació de les carreteres AP-7 i V-31 a la província de València. Amb una inversió de 7 milions d'euros, aquestes obres de millora del ferm es duran a terme en els termes municipals de Silla, Almussafes i Sollana, amb l'objectiu de garantir la seguretat i comoditat dels usuaris.

Per a dur a terme aquestes importants obres d'infraestructura, es realitzaran talls de trànsit en la calçada dreta de l'autopista AP-7 en sentit Alacant. A partir del pròxim dilluns, 12 de juny, a les 06.00 hores, es tancarà el tram comprés entre el km 526,800 (enllace sud de Silla amb el By-pass) i el km 532,000 (enllaç d'accés a la factoria Ford d'Almussafes i CV-42). Aquesta mesura s'implementarà amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat tant dels treballadors com dels conductors.

Per a minimitzar l'impacte en la circulació, els treballs es duran a terme les 24 hores del dia, de manera ininterrompuda, començant cada dilluns a les 06.00 hores i finalitzant cada divendres abans de les 13.00 hores. D'aquesta manera, s'assegurarà que la totalitat de la calçada estiga disponible per a la circulació durant els caps de setmana.

La primera fase de les obres se centrarà en la calçada dreta, on es faran els treballs al llarg de tot el mes de juny i principis de juliol. Durant el dia, es tancaran dos dels quatre carrils existents, mentre que durant la nit es tancaran tres dels quatre carrils.

En una segona fase, s'intervindrà en la calçada esquerra en sentit Barcelona, seguint un esquema similar al de la primera fase. Aquesta etapa està prevista per a l'últim semestre de l'any, i s'espera que les labors de rehabilitació es completen de manera satisfactòria.

Destacats