Alejandro Amenábar tria València per a rodar la seua pròxima pel·lícula

La província de València es converteix en un plató de cinema en el rodatge de 'El Cautivo' d'Alejandro Amenábar

Guardar

Palau dels Comtes de Cervelló d'Anna
Palau dels Comtes de Cervelló d'Anna

La província de València es converteix en un plató de cinema. I és que el reconegut director de cinema, guionista i compositor, Alejandro Amenábar, ha pres la decisió de filmar la pràctica totalitat de la seua pròxima pel·lícula en diferents localitats de la zona. Aquest projecte cinematogràfic, que portarà el nom de 'El Cautivo' es durà a terme en diversos municipis, incloent-hi Anna, Bocairent i Bunyol.

Les localitzacions triades per la productora per a donar vida a aquest nou projecte d'Alejandro Amenábar, inclouen el majestuós Palau dels Comtes de Cervelló a Anna, els pintorescos carrers de Bocairent i l'emblemàtica plaça del Castell de Bunyol.

L'elecció d'aquests enclavaments és fruit de diversos mesos d'intenses gestions, propostes de localitzacions i visites tècniques entre la productora Mod Producciones i el productor castellonenc Fernando Bovaira, que han aconseguit concretar un acord amb Film Valencia, la Film Commission de la Diputació de València. Això permetrà que les escenes de la pel·lícula es desenvolupen en tres encantadors municipis de la província de València.

Bocairent (Valencia)
Bocairent (Valencia)

Benefici econòmic per a la zona

El diputat de Turisme, Pedro Cuesta, expressa el seu entusiasme davant aquesta notícia: "Estem d'enhorabona. Aquest és un projecte de gran envergadura que beneficiarà enormement a la província de València tant en termes econòmics com promocionals. Això es deu a la destacada labor de promoció del nostre territori a escala nacional i internacional que realitza Film València en col·laboració amb els ajuntaments".

Un rodatge d'aquesta magnitud mobilitza i utilitza nombrosos recursos i serveis locals en els municipis amfitrions, convertint-se en un mitjà de promoció i atracció de visitants a la província a la recerca d'aquestes belles localitzacions. A més, suposarà una nova promoció del territori entre la indústria audiovisual per a futurs projectes cinematogràfics.

El rodatge de 'El Cautivo' no sols promet ser una experiència cinematogràfica excepcional, sinó que també ressaltarà la bellesa i versatilitat de la província de València com un lloc idoni per a la realització de pel·lícules de renom.

La gravació de la pel·lícula tindrà lloc entre els mesos d'abril i juny del pròxim any 2024.

Destacats