Alboraia, Benidorm o Benicàssim, entre els municipis més cars per a llogar un habitatge

Els resultats es desprenen de l'últim informe publicat pel portal immobiliari Idealista

Guardar

Habitatge en lloguer
Habitatge en lloguer

Tornen a apujar els preus del lloguer a la Comunitat Valenciana. D'acord amb l'últim informe publicat pel portal immobiliari Idealista, el preu mitjà per metre quadrat hauria pujat un 5,7% en els últims tres mesos, fins a arribar als 8,5 euros. Però, quins són els municipis més cars per a llogar un habitatge? A València Extra, fem un recorregut per les tres províncies.

En el cas de la província de València, Alboraia és el municipi més car amb 13,7 euros el metre quadrat. Així i tot, en tota la província, s'ha experimentat una pujada de preus de fins al 5%, la qual cosa suposa arribar als 9 euros el metre quadrat. No obstant això, en el cas de la ciutat de València, el preu mitjà dels lloguers hauria pujat un 2,8%, d'acord amb Idealista.

D'altra banda, a la província de Castelló, mentre a la ciutat de Castelló de la Plana s'ha registrat una caiguda de les rendes del 0,6% trimestral, Benicàssim s'ha convertit en el municipi amb les rendes més altes, concretament 10,9 euros el metre quadrat, alçant-se, així, com la localitat més cara de la província. En línies generals, segons el portal immobiliari, els lloguers haurien augmentat un 9,1%.

Finalment, a la província d'Alacant, són els municipis de Benidorm i El Campello els més cars per a lloguer un habitatge, amb un preu mitjà de 10 euros el metre quadrat. A més, cal destacar que en la capital, s'ha produït el major preu de la sèrie històrica a la ciutat d'Alacant després d'haver apujat els preus en un 6% en els últims tres mesos.

En tota Espanya, els preus del lloguer han experimentat un important creixement. Sent Terol, Las Palmas de Gran Canàries, Girona o Conca on més s'han elevat els preus.

Arxivat a:

Destacats