Addecco cerca més de 150 perfils per al sector Contact Center a València

Un dels requisits imprescindibles és saber idiomes

Guardar

Imatge d'una oficina de Call Center
Imatge d'una oficina de Call Center

Adecco, líder mundial en la gestió de recursos humans, té oberts nous processos de selecció per a incorporar a 153 perfils amb idiomes per al sector Contact Center de València. D'aquesta manera, es requereixen persones amb un B2 en anglés i amb un segon idioma, nivell C1 en algun d'aquests: alemany, italià, francés i/o romanés.

El sector Contact Center està en plena expansió, incrementant les seues plantilles en més d'un 8% en els últims anys, i segueix demandant personal especialment per a la campanya d'estiu. Així, els perfils que es busquen són atenció telefònica al client, formadors/es i coordinadors/es de noves incorporacions de Call Center.

S'ofereix un contracte indefinit i jornada completa per a tots aquests llocs de treball. A més, els perfils d'atenció telefònica al client rebran una formació inicial remunerada i tindran l'oportunitat de triar l'horari que millor s'adapte a les seues necessitats.

Per als perfils d'atenció telefònica al client, Adecco està buscant persones amb excel·lents habilitats de comunicació, tant oral com escrita, orientades a la satisfacció del client, organitzades, amb pensament crític i analític, la capacitat de manejar situació d'estrés, resoldre problemes i treballar en equip.

Quant als formadors/es i coordinadors/es hauran de tindre bones habilitats de comunicació i una forta orientació al client, i experiència com team builder o coordinador, supervisor o cap d'equip en empreses del sector Contact Center o atenció al client. És necessària la disponibilitat per a incorporació immediata.

Les persones interessades a optar a aquestes candidatures, hauran de registrar-se a través de la pàgina web d'Adecco o a través del següent enllaç: https://www.adecco.es/ofertas-trabajo/l-valencia?k=bilingue

Sens dubte, assenyalen des d'Adecco, "es tracta d'una gran oportunitat per a totes aquelles persones bilingües que busquen estabilitat i desenvolupar-se professionalment en una empresa multinacional líder en el sector del Contact Center situada a València".

Arxivat a:

Destacats