À Punt valora la tornada de Ximo Rovira

El presentador es va donar a conéixer gràcies al format del cor "Tómbola" a la fi de la dècada dels noranta

Guardar

Ximo Rovira, presentador de televisió
Ximo Rovira, presentador de televisió

À Punt valora el fitxatge de Ximo Rovira de cara a la pròxima temporada televisiva d'À Punt, tot i que encara es desconeix en quin format. Després dels canvis en la configuració dels informatius, amb la cancel·lació de "A la Ventura" i el pas de la seua presentadora a "À Punt Notícies del migdia", així com la configuració de la graella televisiva, arriben els rumors de nous fitxatges.

Aquesta valoració de Ximo com a nou personatge d'À Punt ve després que Carolina Ferre, presentadora de la casa, anunciara que les emissions del concurs "Atrapa'm si pots" havien finalitzat i que el seu contracte ja no havia sigut renovat per al mateix a través del seu compte de Twitter. Així i tot, la casa continuarà confiant en la presentadora natural de Cocentaina per a "Tresors amb història" i altres formats de la cadena.

Ximo és una de les antigues cares de la ja històrica Canal 9, sent presentador del format de major èxit del canal valencià, "Tómbola". Des de 1997 fins a 2004, Ximo Rovira va ser el moderador del conegut i polèmic format de premsa del cor. Grans noms de la premsa rosa van passar per la comunitat, com Karmele Marchante, Aurelio Manzano, Lydia Lozano o Jesús Mariñas que s'encarregaven d'entrevistar, analitzar i debatre la vida dels famosos del moment sense cap mena de filtre.

Gràcies a aquest format, que va ser pioner en la seua època, Ximo va aconseguir una gran popularitat, la qual cosa va fer que saltara a la televisió nacional amb espais com "A3Bandas" o "Impacto Total", però sense molt èxit. Malgrat això, va decidir centrar la seua trajectòria professional a València amb programes com a 'Comunitat Valenciana en Directe', 'Descobrint els nostres racons' i 'L'Arròs de Ximo'. Aquest últim s'ha convertit en un programa de referència gastronòmic, amb més de set anys d'emissió en LevanteTV.

Novetats per a l'estiu

Els mesos de juliol i agost À Punt ha previst diferents estrenes estiuenques per a tot tipus de públics. Així, cada dijous, des del 7 de juliol, el presentador d'origen xinés Hu Zhao ocuparà el prime time per a descobrir els llocs més buscats pels turistes que visiten la Comunitat Valenciana.

A partir de l'11 de juliol a les 20 hores el xef Jordi Morera, acompanyat de la nutricionista Ana Sirvent, obrin les portes d'un nou espai per als amants de les bones receptes. El dilluns 25 de juliol, en prime time, s'estrenarà la sèrie de ficció "Des-conocidas" en la qual la televisió valenciana ha col·laborat amb Canal Sud.

Arxivat a:

Destacats