Prop de 100 gimnastes participen en la Master Class amb l'olímpica Elena López i l'entrenadora Neli Pizhelina

El Pavelló Cobert de Burjassot acull l'esdeveniment organitzat pel Club de Gimnàstica Rítmica L'Almara

Guardar

olimpica-elena-lopez-y-la-entrenadora-neli-pizhelina
olimpica-elena-lopez-y-la-entrenadora-neli-pizhelina

Nervioses, amb cares de sorpresa, emocionades i també molt concentrades. Així estaven les prop de 100 gimnastes que este cap de setmana han participat en el Pavelló Cobert de Burjassot en la Master Class organitzada pel Club de Gimnàstica Rítmica L'Almara. Unes jornades en les quals han explicat no solament amb la presència de la gimnasta Elena López, formada en el club burjassoters i actual Subcampiona Olímpica sinó també amb l'entrenadora bielorussa Neli Pizhelina i amb la filla d'esta última, Valeria Pizhelina, component de l'equip bielorús contra el qual s'enfrontava Espanya en les Olimpíades.

No va faltar la visita en les jornades, en la qual també va estar present Yolanda Andrés, entrenadora de L'Almara i, a més, entrenadora del programa de tecnificació de la Federació Valenciana i de gimnastes de l'equip Espanyol Júnior, de l'Alcalde de Burjassot, Rafa García, i del Regidor d'Esports, Manuel Pérez Menero que van voler comprovar de primera mà com estava transcorrent la primera jornada i el que estaven aprenent les xiquetes i joves participants en esta.

Per a Elena arribar a les Olimpíades, "ha sigut una sensació única. Crec que encara no m'ho cree, ja que és el somni de qualsevol esportista el fet de poder arribar a uns jocs olímpics. I ja, poder penjar-te una medalla, és tot un honor". El fet de passar pel CGR L'Almara de Burjassot va suposar per a Elena "un gran impuls per a poder entrar en la selecció. Vaig començar en el club Torís però la veritat és que els últims anys que vaig estar en L'Almara, Yolanda va ser un gran suport i em va ajudar a creure més en mi i poder demostrar el que jo era capaç de fer".

A les xiquetes que estan començant Elena els va animar "a gaudir. És un esport molt sacrificat però també molt bonic. Dies dolents tenim tots però són eixos dies els que t'ajuden a estar després a dalt".

Destacats