Programació del Corpus 2018

Guardar

corpus
corpus

31 de maig

20.00 hores. Missa Solemne en l'Església del Patriarca. En concloure, Pregó del Corpus a càrrec de Jaime Sancho, rector de la Basílica i canonge de la Catedral.

1 de juny

10.00 hores. Lliurament de "Pomells", que l'Excm. Ajuntament fa a les autoritats civils, religioses i militars de la ciutat, convidant-los a participar de la festivitat i a engalanar els seus edificis.

20.00 hores. Trasllat de les Roques del Corpus de les Alamedites de Serrans a la plaça de la Verge

22.00 hores. Sopar de l'Escaleta per als socis d'Amics del Corpus.

23.30 hores. Nit d'Albaes des de la Casa de les Roques fins al Palau Arquebisbal.

2 de juny

11.00 a 21.00 hores. Monitors de les Roques i lloc d'Amics del Corpus en la plaça de la Verge.

12.00 hores. En els carrers de Cavallers i Avellanes, tradicional "Penja de poals".

14.00 hores. "Dinar de taula amunt", en el mateix carrer Cavallers. Reserva i venda de tiquets, improrrogable, fins al dissabte 26 de maig, a les 20.00 hores

19.30 hores. 'Representació dels misteris' en la plaça de la Verge.

23.00 hores. Concert extraordinari de la Banda Municipal de València

00.00 hores. "Nit de Festa", cercavila pel recorregut invers de la Processó, amenitzat per la banda de música i amb les parades necessàries per al lliurament dels premis d'Aparadors, Balconades i Façanes engalanades.

3 de juny

10.00 a 13.30 hores. Monitors de les Roques i Lloc d'Amics del Corpus en la plaça de la Verge.

10.30 hores. Solemne Missa de Pontifical en la Catedral de València. En concloure, lliurament de pans beneïts en la porta dels Ferros.

12.00 hores. Cavalcada del Convit. Recorregut: Plaça Manises, carrer Cavallers, plaça de la verge, carrer del Micalet, plaça de la Reina, carrer Cavallers, Avellanes i Palau Arquebisbal.

19.00 hores. Solemne Processó del Corpus Christi de València, encarnant els personatges bíblics i tradicionals Recorregut: Catedral, plaça de la Verge, carrer Cavallers, Tros Alt, Bolsería, Mercat Central, Maria Cristina, Sant Vicent, plaça de la Reina, carrer del Mar, Avellanes, Palau Arquebisbal i entrada a la Catedral.

Destacats