Oltra diu que "el xiringuito" de Cantó per a "evadir impostos" demostra "la revolució fiscal que vol la dreta"

Guardar

monica_canto
monica_canto

La candidata de Compromís a la Generalitat, Mónica Oltra, ha criticat aquest dijous al candidat de Cs, Toni Cantó, per "muntar-se un xiringuito per a evadir impostos" i sobre aquest tema ha lamentat que aquesta actitud demostra "la revolució fiscal que vol la dreta: que els que més cobren paguen menys i els que cobren menys sostinguen els privilegis d'uns quants".

Oltra, en declaracions als mitjans, s'ha referit així a la informació publicada per 'eldiariocv.es' que indica que Cantó hauria muntat la societat Detle Produccions SL per a cobrar els seus treballs com a actor i presentador entre 2002 i 2004, amb la qual s'hauria estalviat el pagament d'impostos.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que "una persona amb aqueixa renda pot pagar impostos perfectament" perquè "hi ha famílies que viuen amb 15.000 euros a l'any i paguen els seus impostos religiosament". No obstant això, ha criticat que "un senyor que cobra més de 150.000 euros a l'any es munta un xiringuito per a evadir impostos quan li costa molt menys esforç".

Per això, ha lamentat: "Quan les dretes parlen de revolució fiscal ja sabem el que volen dir, que els que més cobren paguen menys i els que cobren menys han de sostindre els privilegis d'uns quants". "Aquest tipus d'actituds demostren per on van els tirs", ha assenyalat.

En aquesta línia, ha insistit que quan les dretes parlen de revolució fiscal "parlen d'això, que els que cobren més facen menys esforç i els que té menys no puguen tindre una vida digna", ha lamentat.

Sobre aquest tema, ha advertit que a més "darrere de les revolucions fiscals de les dretes, que és eliminar impostos als privilegiats, sempre van les retallades de drets en educació, sanitat, pensions o dependència".

"Quan la dreta diu que s'han d'abaixar els impostos, abaixen impostos als més rics i deixen de garantir drets a la gent senzilla", ha postil·lat.

Destacats