Oltra advoca per més restriccions per Nadal: "En aquest moment la vacuna és quedar-se a casa"

Guardar

oltra FOTO_NOTA_PLENO_VICEPRESIDENTA
oltra FOTO_NOTA_PLENO_VICEPRESIDENTA

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, advoca per incrementar les restriccions per Nadal enfront de la Covid-19: "En aquest moment la vacuna és quedar-se a casa".

Oltra s'ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació moments abans de visitar el centre Ciutat de l'Esperança, en ser preguntada per si és partidària d'augmentar les restriccions per a frenar el coronavirus davant l'augment de casos registrats en el territori.

"La situació és preocupant", ha dit, "no sols en la Comunitat, sinó també en la resta de l'Estat". Sobre aquest tema, ha recordat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, ja va avançar que si la situació empitjorava, anirien a majors restriccions. "I estic d'acord", ha postil·lat.

Al seu judici, "tot apunta al fet que estem en la recta final perquè arribe la vacuna l'any que ve i és important fer un últim esforç". Oltra ha advertit que si hi ha una tercera ona al gener, davant el cansament generalitzat dels professionals sanitaris i la grip, "s'estressarà el sistema sanitari i pot eixir-nos car", ha dit.

Així, ha insistit: "Estiguem tots en la taula de Nadal encara que siga en taules diferents perquè en 2021 hi haurà un altre Nadal i no volem una cadira buida".

"Totes les famílies han d'interioritzar-ho. Cal fer un últim esforç perquè cap falte en la taula del pròxim any". "No ens equivoquem i anem a una situació de quedar-nos a casa. En aquest moment la vacuna és quedar-se a casa", ha insistit, per a concloure: "Advoque per més restriccions i perquè la gent té un comportament adequat a la situació que vivim".

Arxivat a:

Destacats