Mollà: "És una traició als valencians que el PPCV utilitze el FLA com si ens estigueren donant almoina"

"Hay que tener mucha cara dura para criticar la gestión de Oltra cuando ha conseguido invertir la nefasta situación de impagos y bloqueo en la dependencia que dejó el PP"

Guardar

La portaveu adjunta de Compromís en Les Corts, Mireia Mollà, ha eixit al pas d'unes declaracions públiques realitzades pel portaveu d'Economia del PP Rubén Ibáñez sobre el pagament del FLA. Per a Mollà "és indecent que el PP considere un favor de Rajoy que l'Estat transferisca a la Generalitat una part dels diners que el propi Rajoy, Montoro i el govern del PP en general tenen segrestats i que pertoquen per justícia a tots els valencians i valencianes".

"És una traició cap al poble valencià que a estes alçades el PPCV ignore intencionadament que patim una gravíssima situació d'infrafinançament per part de l'Estat i en compte de reclamar una solució immediata a esta situació injusta es dedique a fer filibusterisme polític. El que ha de fer el senyor Ibáñez i el seu partit és unir-se a la reclamació del Consell del Botànic de la urgent millora del sistema de finançament i el pagament del deute històric causat per dècades d'eixe infrafinançament. El FLA només és un pedaç, un prèstec que s'ha de tornar, que el PP vol que considerem una almoina que ens dona generosament Rajoy, ja està bé de tanta manipulació".

Segons Mollà "el paperot d'Ibáñez no ha acabat ahí, ha tingut la gosadia de criticar a la Vicepresidenta Mónica Oltra pels pagaments a la dependència, és pot tindre més cara dura? Mentre el govern del PP mantenia continus impagament als depenents, abandonà a 45.000 persones situant-les directament fora del sistema de dependència i deixà el tercer sector com un solar vulnerant els drets bàsics de centenars de milers de valencians, la gestió de la conselleria que dirigeix Oltra ha aconseguit posar ordre en el desgavell que es trobà, pagar al mes les ajudes a la dependència i començar a desfer el tapó de 45.000 persones del govern del PP a un ritme que acabarà amb ell en tres anys".

"Si en el PP tingueren una miqueta de vergonya deixarien de fer el ridícul, perque en només un any el nou govern valencià ha evidenciat com es pot deixar arrere la nefasta època de saquejos i desgovern del PP per a començar a millorar la vida de totes les persones des de la Generalitat", ha conclòs Mollà.

Destacats