Compromís tanca la campanya amb la imatge de Mónica Presidenta en el Palau de la Generalitat

La Candidata a la Generalitat, Mónica Oltra, ha destacat l'esforç de tots els militants en aquesta campanya per a omplir les urnes de somriures

Guardar

IMG_3844
IMG_3844

Compromís ha tancat la campanya en la Plaça de la Verge de València amb un sopar amb multitud de veïns i simpatitzants i tot un senyal de futur, un missatge de Mónica Presidenta projectat en l'exterior del Palau de la Generalitat. La Candidata a la Presidència per Compromís, Mónica Oltra, ha agraït l'esforç de tota la militància. "Ha sigut una campanya fidel al nostre estil i mentre uns agiten banderes d'odi i por, nosaltres hem fet una campanya d'arguments, de raons i de sentiments que ixen del cor, assenyalava Mónica Oltra.

En aquesta línia, ha afegit que han explicat la gestió i que "Compromís és la garantia perquè eixe canvi que es va viure en 2015 es mantinga i siga una transformació més profunda perquè la política siga eixa eina útil que ajuda les persones".

Per part seua, el candidat al Congrés per Compromís, Joan Baldoví, ha comparat el dia de hui amb la pel·lícula del "Desembarcament a Normandia" perquè "ha sigut un autèntic desembarcament dels tres líders ací a València, senyal que València és epicentre de la política espanyola però ells vénen de pas i Compromís som els de casa i els d'ací. Tot El que han promés jo els ho recordaré a partir del mes que ve. Per això, llegirem amb molta atenció i serem els de Compromís els que els recordarem les promeses que han fet als valencians"

L'alcalde de València, Joan Ribó ha manifestat que "ahir en l'últim ple de l'Ajuntament de València vaig manifestar que durant aquests 4 anys l'esquerra ha demostrat que hem sabut governar, hem sigut els primers a aprovar pressupostos". Per això, ha recalcat que Compromís sap governar en coalició i és important que a nivell estatal tinguem un acord i que puga dir-los als quals desembarquen, que els valencians necessitem una sèrie de coses fonamentals". De la mateixa manera ha rematat que la Generalitat ha funcionat bé però "funcionarà molt millor amb una dona que es diu Mónica Oltra."

Destacats