Bonig crida a la mobilització davant les "ocurrències": "Estem molt a prop i res ens pot desviar"

Guardar

bonig_movilizacion
bonig_movilizacion

La candidata del PPCV a la Generalitat, Isabel Bonig, ha cridat a la mobilització a sis dies de les eleccions autonòmiques i ha defensat la "garantia de bona gestió" de la seua formació enfront de "les ocurrències de partits que acaben de nàixer".

"Estem molt a prop i res ens pot desviar", ha reivindicat aquest dilluns en una trobada amb Noves Generacions (NNGG) a València al costat del candidat del PP al Senat per Almería Rafael Hernando, la candidata al Congrés Belén Hoyo, la candidata a l'Alcaldia de València, Mª José Català, i el president de NNGG-CV Juan Carlos Caballero, informa el partit en un comunicat.

Bonig ha afirmat que en el PP han "tirat avant per molta gent que ha estat ací a peu de canó". "Hem treballat, lluitat i ara estem en el tram final. Ho estem tocant mancant sis dies. Que res ens desvie ni ens interrompa perquè el 28A guanyarem i governar", ha emfatitzat.

Després d'afirmar que la il·lusió i el treball és el més important en la vida, ha recomanat a l'esquerra "no subestimar al PP ni a les dones". "La primera dona presidenta de la CV serà una dona del PP", ha subratllat, i ha assegurat que "els indecisos començaran a decidir" i que "aquesta setmana hi haurà un bombardeig d'idees".

En aquest context, ha cridat a "reflexionar sobre el que ens juguem el 28 d'abril: Ens juguem la llibertat, la seguretat i l'orgull de pertànyer a una gran nació que és Espanya i a una gran terra que és la Comunitat Valenciana". "Que ningú vinga a dividir-nos perquè estem orgullosos de ser espanyols i valencians", ha reiterat.

Per contra, ha acusat el 'president' i candidat socialista, Ximo Puig, d'"haver vulnerat el dret fonamental a l'educació" i ha recalcat que "ací estan les 40 sentències en contra de les polítiques educatives del 'Titànic'".

"Uns altres ara se sumen a aqueixa defensa que fa des del minut un el PP. Quan hi ha un govern sectari com el que hem tingut ací cal defensar a la gent. L'únic partit que tot aquest temps ha estat al costat dels pares i mares ha sigut el PP", ha asseverat.

Ha insistit, en aquesta línia, que és "l'únic partit que ha anat als tribunals per a defensar el dret a triar el centre i la llengua en la qual educar als seus fills, el que ha ajudat a impugnar els projectes lingüístics que volien implantar ací sense respectar la llei", per la qual cosa creu que "la gent ha de saber qui ha defensat tot el temps la llibertat educativa i qui no".

La 'popular' ha reiterat la seua promesa de donar "llibertat absoluta per a triar centre i llengua, i que el valencià no serà un requisit sinó un mèrit". "Volem als millors. Es tracta d'aprofitar el talent, no cal dir-li a la gent com ha de pensar o estudiar, però l'esquerra tem la llibertat", ha manifestat.

"VALENCIANS DE PRIMERA"

També ha exposat mesures de suport als joves per a generar ocupació i riquesa i ha exaltat el seu orgull de pertànyer a la Comunitat: "Tenim personalitat pròpia, història i tradicions pròpies. No som catalans de segona, sinó valencians de primera".

"Quan Puig diu que per a resoldre el problema de Catalunya no ens podem parapetar darrere de la llei, o quan es parla de presos polítics o que Espanya és un concepte discutible, quan un no té clar el concepte de nació i país, sorgeixen moltes ximpleries i bajanades", ha advertit, per a defensar que "un país no és sol un territori, sinó sobretot el sentiment de pertànyer a un projecte comú, divers i plural, però amb una història comuna com és Espanya, una gran nació amb les seues llums i les seues ombres".

Per tot això, mentre "uns altres es dediquen a enfrontar, a reobrir velles ferides", ha posat l'accent que en el PP no són "de passat, sinó de present, però sobretot d'il·lusió en el futur". "Si volem la llibertat educativa, mantindre i continuar creant ocupació i estabilitat, la bona gestió i no les ocurrències de partits que acaben de nàixer, si volem tot això només es pot votar al PP. Ho aconseguirem. Amb humilitat i treball", ha reblat.

Destacats