Alba Carmona, Pedro Soto i Ángela Martinez porten la màgia del Nadal a Torrent amb ‘Tot cor’

Els guanyadors del programa ‘Talents de casa’ van protagonitzar l'inici de la programació nadalenca de l'Ajuntament, que també va estar marcat per l'actuació de les bandes de música de Torrent i l'autocinema

Guardar

image
image

Les festes nadalenques van donar el tret d'eixida a Torrent el passat dia 24 de desembre amb l'estrena de 'Tot cor', l'exitós videoclip nadalenc compost pels guanyadors del programa 'Talents de casa', que ja acumula 12.800 reproduccions en Facebook. D'aquesta manera, Alba Carmona, Pedro Soto i Ángela Martinez van obrir en gran el programa festiu confeccionat per l'Ajuntament, el qual també clausuraran el pròxim dia 4 de gener amb la gala especial de Nadal del programa de talents.

Al mateix temps, l'alcalde Jesús Ros va fer arribar a la ciutadania un emotiu missatge a través de les seues xarxes socials: "En aquest any tan difícil, amb tan pocs motius per a celebrar, vull tindre presents als 82 torrentins i torrentines que ja no estan amb nosaltres, també un record emocionat per a les seues famílies. Celebrem aquesta Nit de Nadal des del sentiment, compartint la il·lusió i l'afecte amb les persones que més volem, especialment amb els nostres majors. La nostra esperança està posada en el futur".

La programació va prosseguir el cap de setmana amb els tradicionals concerts de les dues bandes de música de Torrent –els quals es van retransmetre a través dels comptes de Facebook i de YouTube de l'Ajuntament, a causa de les circumstàncies sanitàries- i amb la projecció d''Abominable' en l'autocinema de Torrent, que va ser un èxit d'assistència amb fins a cent inscripcions. En contrapartida, ahir es va ajornar la projecció de la pel·lícula 'Un més per a la família' a causa dels forts vents, per la qual cosa s'està estudiant una nova data per a la seua celebració.

Així mateix, està demà hem conegut les millors receptes nadalenques de la mà dels xics i xiques d'ADISTO i aquesta vesprada continuaran les activitats amb la transmissió de la primera gala del programa de preguntes i respostes 'Qui sap més?', el qual donarà a conéixer el patrimoni cultural i històric de Torrent, a més d'oferir un espai d'entreteniment comú.

Destacats