Ximo Puig: "El projecte socialista està en marxa i avança cada dia per millorar la vida dels valencians amb més ocupació i millors serveis públics"

Guardar

Ximo Puig participa en el Comité Federal del PSPV-PSOE
Ximo Puig participa en el Comité Federal del PSPV-PSOE

El president i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha afirmat hui que "el projecte socialista valencià està més en marxa que mai i avança cada dia per millorar la vida dels valencians i valencianes amb més ocupació i millors serveis públics". Així s'ha manifestat Ximo Puig durant l'acte de commemoració dels cent anys de l'Agrupació Local Socialista de Quart de Poblet en el qual ha participat al costat de l'alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, el secretari general de l'agrupació, Adolfo Gadea, i el secretari general del PSPV-PSOE en l'Horta Nord, Vicent Zaragozà.

En aquest sentit, el president Ximo Puig ha subratllat que "aquest és un projecte en marxa i en contacte amb la societat valenciana, com s'ha demostrat durant la campanya de l'Oportunitat És Ací que culminarà demà amb el Dia de la Rosa" i ha destacat que "gràcies a eixa gestió, ara en la Comunitat Valenciana hi ha una mirada totalment diferent de la qual va suposar la gestió del Partit Popular, que ens va deixar una ruptura social i una falta de reputació total que va afectar directament el nostre desenvolupament econòmic".

En aquesta línia, ha assegurat que "ara som una terra d'oportunitats, ocupació i projectes de vida tal com demostren notícies tan rellevants com l'arribada de Volkswagen o la instal·lació de Ford a Sagunt". Així mateix, ha remarcat que "a més de reactivar la gestió, hem alçat eixa gran hipoteca reputacional que els governs del PP ens van deixar": "L'única cosa que fa olor de corrupció en la nostra terra és el Partit Popular".

D'altra banda, Ximo Puig ha reivindicat que "malgrat estar vivint un moment d'extraordinària complexitat, hem demostrat que una altra resposta a la crisi és possible" i ha assenyalat que "no hi ha comparació possible entre la resposta que va donar la dreta a l'última crisi i la que s'ha donat ara, amb la qual s'han posat tots els recursos disponibles de l'Estat de Benestar al servei de la ciutadania perquè ningú es quede arrere".

CENTENARI AGRUPACIÓ LOCAL DE QUART DE POBLET

El president i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat durant la seua intervenció en l'acte organitzat amb motiu del centenari de l'Agrupació Local Socialista de Quart de Poblet "l'enorme treball realitzat pels companys en tots aquests anys".

A més, el president ha apuntat que "Quart s'ha modernitzat durant els governs socialistes, als qui mai ens han regalat res" i recordat que "aquest municipi té molt passat, però el més important és que té fins i tot més futur al davant".

Arxivat a:

Destacats