Puig: "Els pressupostos per a 2023 donen resposta als reptes de futur i aborden la transformació de la Comunitat"

El president i secretari general del PSPV-PSOE assenyala que "estem davant uns pressupostos que permetran a tota la Comunitat Valenciana mirar cap a davant amb optimisme"

Guardar

El president de la Generalitat Ximo Puig
El president de la Generalitat Ximo Puig

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha afirmat hui que "els Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2023 són els primers de la tercera legislatura progressista, donen resposta als reptes de futur i aborden la transformació de la Comunitat Valenciana". A sesí ha pronunciat el president Ximo Puig durant l'acte 'Pressuposats per a la majoria' que ha celebrat el PSPV-PSOE aquest dissabte en el qual, a més, ha destacat "la cohesió social i territorial" dels comptes: "Són uns comptes per a la immensa majoria de la societat valenciana, sense distincions ni sectarismes".

En aquest sentit, Ximo Puig ha assenyalat que "estem davant uns pressupostos que permetran a tota la Comunitat Valenciana mirar cap a davant amb optimisme" i ha subratllat que "estan pensats per a ajudar a les famílies, autònoms i les empreses en un moment complicat com a conseqüència de la guerra d'Ucraïna". "Els i les socialistes apostem per ajudar als qui més ho necessiten i contribuir a l'acceleració de les grans empreses", ha insistit.

Així mateix, el president s'ha referit a la província d'Alacant i ha lamentat l'actitud del Partit Popular els qui "durant anys es van oblidar d'ella i no han fet gens per a afavorir el seu progrés": "Mentre uns altres se sumen a manifestacions únicament per a buscar una excusa per a votar no als pressupostos del Govern d'Espanya, nosaltres seguirem treballant i reivindicant des del diàleg social el que ens correspon".

Finançament autonòmic

Finalment, respecte al finançament autonòmic el president Ximo Puig ha remarcat que "no és just ni raonable que seguim patint una falta de justícia en la redistribució dels recursos", al mateix temps que ha destacat que "el Govern de Pedro Sánchez és el que més recursos ha donat a la Comunitat Valenciana". "Els i les socialistes valencians volem estar en tots els espais de reivindicació del canvi de model, a favor dels valencians i valencianes no contra cap govern", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats