Ximo Puig obri el seu blog personal "Un Espai per al Diàleg"

Guardar

El president de la Generalitat, Ximo Puig, en la presentació de la seua campannya electoral d'aquest 28M
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en la presentació de la seua campannya electoral d'aquest 28M

El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha obert un nou espai per a comunicar-se amb els ciutadans. Un blog que aborda el seu vessant més personal i en el qual mostra la seua personalitat més pròxima i quotidiana. Amb l'objectiu en l'horitzó de continuar liderant la Comunitat Valenciana, aquest projecte inclou, entre altres, la secció Tribuna Oberta, en la qual actors socials de referència aporten les seues opinions i reflexions, configurant així una mostra significativa de les inquietuds valencianes que dibuixen una radiografia social de la nostra terra.

El blog és una finestra en la qual el president Puig mostra el seu vessant més personal. Es completa amb vídeos curts d'entrevistes originals i inèdites, així com fragments d'actes en els quals ha participat recentment i que ha anat guardant en el seu arxiu digital amb la finalitat d'utilitzar-los en aquest nou espai de comunicació.

El president aprofita aquest nou espai per a realitzar recomanacions de les seues lectures, pel·lícules o cançons que més li inspiren o li emocionen. Fins i tot recomana activitats culturals i d'oci al llarg de la Comunitat Valenciana. En les seues pròpies paraules: «El que ens marca en la vida, moltes vegades, ha sigut provocat per lectures il·luminadores, pel plaer de veure una bona pel·lícula o una obra de teatre, per les emocions de la música o de l'art més intens...».

En el blog es mostren, així mateix, frases inspiradores per a Puig, extretes de personalitats rellevants de hui i de l'ahir com Vicent Andrés Estellés, Concepción Arenal, María Zambrano o Tony Judt, entre molts altres. Una pàgina personal, íntima, pròxima, per al debat, la reflexió i l'anàlisi, a la qual ha batejat com: «Ximo Puig. Un espai per al diàleg».

Arxivat a:

Destacats