Ximo Puig: "Gràcies al treball socialista hem aprovat el Pla del Cabanyal-Canyamelar i aquest barri que necessitava memòria ara tindrà futur i modernitat"

Guardar

Acte socialista després de l'aprovació del Pla Especial del Cabanyal
Acte socialista després de l'aprovació del Pla Especial del Cabanyal

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat que "és un dia molt important per a la Comunitat Valenciana, gràcies al treball socialista hem aprovat el Pla del Cabanyal-Canyamelar i aquest barri que necessitava memòria ara tindrà futur i modernitat". Així s'ha manifestat aquest matí en un acte al costat de l'expresident del Govern José Luis Rodríguez Zapatero, i la candidata del PSPV-PSOE a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez.

El president ha recordat que "gràcies a la intervenció del president Zapatero és possible que ara Sandra Gómez present un projecte il·lusionant de reparació i renaixement del barri del Cabanyal". "El president Zapatero representa la decència, la capacitat d'entendre un món complex des de la diversitat", ha assenyalat el secretari general del PSPV-PSOE.

Per part seua, l'expresident José Luis Rodríguez Zapatero ha assegurat que se sent "orgullós": "Paralitzàrem aquell procés especulatiu que pretenien posar en marxa en el Cabanyal, i hui podem convertir aquest barri en un referent de tota Espanya". "El Pla del Cabanyal-Canyamelar és un exemple de com valorar la nostra cultura i patrimoni, no hi ha millor manera de ser patriota que respectar la nostra història i cuidar-la", ha subratllat.

La candidata del PSPV-PSOE a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, també ha qualificat de "històrica" l'aprovació del Pla del Cabanyal-Canyamelar: "És un dia emocionant per a tots els veïns i veïnes que hem viscut el procés de degradació del nostre barri durant el govern del PP i que hem lluitat quan volien tirar-nos per a fer negoci". "Aquest Pla Cabanyal-Canyamelar protegeix el barri i el seu increïble valor arquitectònic, el Cabanyal continuarà sent un dels barris més singulars de València", ha afegit.

CITA ELECTORAL

Sobre la cita electoral que tindrà lloc aquest diumenge, l'expresident Zapatero ha insistit que "Ximo Puig i Sandra Gómez són els millors dirigents possibles per a la Comunitat Valenciana i la ciutat de València". "Ximo Puig ha ajudat la Comunitat Valenciana a progressar econòmicament, socialment i industrialment" i que "ha defensat els serveis públics i ha fet un gran procés en favor de la decència i l'honestedat". "L'alternativa al bon govern de Ximo Puig és el negacionisme i el masclisme, el govern de Ximo Puig és tolerant i respecta el seu patrimoni sense especular com es va fer en el passat", ha conclòs.

Destacats