Ximo Puig destaca el protagonisme de la Universitat en la creació d'ocupació juvenil

El president ha assistit a la XX edició del Fòrum d'Ocupació de la Universitat Politècnica de València

Guardar

Ximo Puig visita el XX Forum d'Ocupació de la Universitat Politècnica de València (UPV)
Ximo Puig visita el XX Forum d'Ocupació de la Universitat Politècnica de València (UPV)

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat que la Universitat és "un espai d'innovació permanent, de capacitació, d'intel·ligència acumulada i de talent i ha d'ajudar-nos a superar la bretxa de desocupació juvenil".

El responsable del Consell s'ha pronunciat així durant la seua visita al XX Fòrum d'Ocupació de la Universitat Politècnica de València (UPV), una trobada del que ha destacat la seua contribució a la connexió entre la Universitat i l'empresa.

El president, que prèviament ha mantingut una reunió amb el rector de la UPV, José Capella, ha felicitat a la institució per la consolidació d'aquest fòrum, que explica cada vegada amb més empreses participants i que representa un actiu "fonamental" per a la millora de la inserció laboral de les persones joves.

Així ho acredita, ha continuat, el fet que s'hagen rebut "més de 1.000 demandes concretes d'ocupació que van a ser correspostes per estudiants", els qui podran así tindre una relació laboral amb la qual complir "el gran objectiu de comptar amb un projecte de vida autònom".

Puig ha assenyalat a més que la UPV, de la qual ha dit que és "la universitat tecnològica més important d'Espanya", constitueix un "exemple claríssim d'ancoratge a la societat valenciana" i de vinculació amb el seu entorn, i ha demanat la seua participació "en el renaixement de la Comunitat Valenciana".

El president ha estat acompanyat en el seu recorregut pels expositors de la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual.

Arxivat a:

Destacats