Ximo Puig analitza amb el conseller de Sanitat l'evolució de les persones ferides en l'incident ferroviari a causa de l'incendi de Begís

Guardar

El president de la Generalitat, Ximo Puig i el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez
El president de la Generalitat, Ximo Puig i el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha analitzat amb el conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez, l'evolució de les persones que van resultar ferides aquest dimarts en l'incident ferroviari que es va produir a causa de l'incendi originat a Begís.

Prèviament, el conseller s'ha desplaçat fins a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe per a interessar-se per l'estat de les persones que romanen hospitalitzades en aquest centre i que estan sent tractades per cremades.

Es tracta de tres dones, de 62, 43 i 24 anys, amb pronòstic greu, i d'una dona de 15 anys i un home de 48 anys amb pronòstic moderat. A més, una dona de 30 anys continua hospitalitzada a l'Hospital General de València, on ha sigut intervinguda d'una fractura.

Mínguez ha assenyalat, després de la reunió amb el president, que tots els mitjans sanitaris, tant terrestres com aeris, estan en alerta per si la seua intervenció tornara a ser necessària.

El titular de Sanitat també ha destacat la solidaritat del personal sociosanitari que aquest mateix dimecres ha représ voluntàriament les tasques assistencials per si fora necessari.

"Són persones especialment entrenades, per exemple, en persones cremades que, estant de vacances, han demanat reincorporar-se", ha indicat el responsable de la Sanitat pública, que ha precisat a més que es tracta tant de personal tècnic en cures auxiliars d'Infermeria com de personal d'Infermeria i Medicina".

Arxivat a:

Destacats