Ximo Puig afirma que el 28M es decideix entre "tornar arrere o mirar cap avant"

El president de la Generalitat i candidat del PSPV-PSOE a la reelecció, Ximo Puig, assegura que la ciutadania "acompanyarà" als socialistes en les eleccions autonòmiques

Guardar

Foto de la candidatura autonòmica del PSPV-PSOE
Foto de la candidatura autonòmica del PSPV-PSOE

El president de la Generalitat i candidat del PSPV-PSOE a la reelecció, Ximo Puig, afronta la campanya electoral per a les eleccions del 28 de maig amb "entusiasme i alegria", assegurant que la ciutadania "acompanyarà" als socialistes en els comicis autonòmics. Puig creu que aquests comicis són decisius per a la Comunitat Valenciana, on es decideix entre "tornar arrere o mirar cap avant".

Puig, que encapçala una llista amb "un grup de persones que amb la millor de les voluntats vol contribuir al progrés de la Comunitat Valenciana", ha destacat que "sabem d'on venim i a on no volem tornar". Segons el candidat socialista, les polítiques del govern valencià "han anat més enllà de les fronteres de l'esquerra", i "hi ha un canvi substancial que crec que s'afermarà en aquestes eleccions".

Quant a les enquestes publicades en diversos mitjans de comunicació, Puig ha indicat que són "una foto d'una situació". No obstant això, ha remarcat la valoració de l'acció del govern, i ha assenyalat que "el PSPV és el que més pròxim és al que són els votants".

D'altra banda, Puig s'ha mostrat radicalment en contra de les guerres de l'aigua, i ha destacat que "el Tajo-Segura és irrenunciable perquè està garantint llocs de treball i generant una gran riquesa no sols per a la Comunitat Valenciana o per a Múrcia sinó per a tota Espanya".

Quant a l'habitatge, el president de la Generalitat ha assenyalat que "volem, juntament amb la iniciativa privada i els ajuntaments, formalitzar una gran operació de creació d'habitatge de lloguer, d'un major parc d'habitatge de lloguer, però també d'habitatge de promoció oficial, que és absolutament necessària per a joves i per a persones que en aquest moment no tenen possibilitat d'accedir a l'habitatge".

En definitiva, per a Ximo Puig, aquestes eleccions autonòmiques són crucials per a decidir si s'avança cap al progrés o es retrocedeix cap a la corrupció i el descrèdit.

Destacats