Ximo Puig advoca per la cooperació empresarial per a enfortir l'economia

Guardar

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha advocat per la cooperació empresarial per a enfortir l'economia i incrementar la productivitat i ha assenyalat que, per a això, són "imprescindibles" les aliances entre les empreses i incloure en elles a les pimes.

Així, ho ha manifestat en la jornada 'Economia del Coneixement i la Innovació en la Comunitat Valenciana' organitzada pel periòdic La Vanguardia en el marc del cicle de debats La Vanguardia Talks.

En la trobada també han participat la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual; la directora general de Gohub, Patricia Pastor, i el president i CEO de Nunsys, Paco Gavilán.

Puig ha recordat que la pandèmia ha situat a la innovació i la ciència com a factors claus per a avançar i que el "món no es paralitze", i a més ha assenyalat que la tecnologia, el capital humà i la innovació són factors fonamentals per a enfortir el teixit empresarial i incrementar la productivitat.

A l'acte han assistit a més el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo.

Arxivat a:

Destacats