Vox sobre la proposta d'una assignatura d'Igualtat: "S'han de donar les matèries que s'han donat tota la vida"

Guardar

massó ep
massó ep

El grup parlamentari Vox considera que "en classe s'han de donar les matèries que s'han donat tota la vida", com a Ciències, Llengua o Matemàtiques, perquè "els temes que afecten la moral, l'ètica, els valors i els principis es donen a casa".

Així ho ha indicat la diputada en Corts Llanos Massó després que la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, haja reclamat, enfront del veto parental a determinats continguts pedagògics, una assignatura d'Igualtat obligatòria en els programes educatius dels col·legis.

"No fa falta ensenyar-li als xiquets que no es pega a un homosexual, cal ensenyar-los que no es pega a cap persona; no fa falta ensenyar-los a respectar a una lesbiana, cal ensenyar-los que es respecta a totes les persones", ha dit, i d'ací la seua oposició als tallers i xarrades "en les quals simplement s'intenta ideologitzar".

El seu objectiu, ha incidit, és que "s'ensenye als xiquets a respectar a totes les persones, siga com siga la seua ideologia, la seua raça o la seua condició sexual".

Precisament preguntat sobre aqueix 'pin parental' que proposa Vox, el portaveu de Ciutadans, Toni Cantó, ha lamentat que s'use l'educació per a enfrontar-se els uns als altres i no es treballe a arribar a pactes a 10, 20 o 30 anys vista.

Destacats