Vicent Mompó dona la benvinguda a María José Catalá i a tota la corporació municipal

Guardar

Vicent Mompó i María José Catalá
Vicent Mompó i María José Catalá

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha donat la benvinguda a l'alcaldessa de València, María José Catalá, i ha saludat als portaveus dels diferents grups polítics de l'ajuntament de la ciutat, abans de l'inici del ple municipal d'octubre que el consistori celebra este dimarts en la seu central de la corporació provincial, situada en la Plaça de Manises.

La Diputació de València obri les seues portes als membres de l'Ajuntament de València perquè puguen celebrar amb normalitat les sessions plenàries des d'ara i durant els pròxims quatre mesos, que és el temps que es preveu que duren els treballs de reparació d'unes goteres en les vidrieres de l'hemicicle municipal.

La institució provincial ha oferit la seua col·laboració a l'ajuntament de la capital des del primer moment amb l'objectiu que totes les sessions es desenvolupen amb normalitat en el Saló de Plens de la Diputació, situat en el Palau dels Scala. Per a això, la corporació ha posat a la disposició del consistori els recursos tècnics i el personal necessaris per a la celebració i retransmissió dels plens. D'esta manera, la Diputació de València torna a donar una mostra del seu compromís per a facilitar el dia a dia de tots els ajuntaments de la província, inclosa la capital.

Després de la salutació entre Mompó i Catalá, l'alcaldessa de València ha signat en el Llibre d'Honor de la corporació provincial, i el president de la Diputació li ha fet lliurament d'una rèplica de l'escultura ‘Xiqueta llegint’, obra de l'artista Adrià García Civera.

Destacats