'#ValienteComoTú', la campanya del PSPV que anima a "pensar en gran" per a les eleccions de 2023

Guardar

La secretària general dels socialistes de la ciutat de València, Sandra Gómez
La secretària general dels socialistes de la ciutat de València, Sandra Gómez

El PSPV de la ciutat de València ha llançat la campanya '#ValienteComoTú' amb la qual anima a "pensar en gran i créixer-se davant l'adversitat" de cara a les pròximes eleccions municipals de 2023, al mateix temps que reivindica que els socialistes "saben el que volen i no es deixen calcigar".

La vicealcaldessa i secretària general del PSPV de València, Sandra Gómez, ha promés que, en el cas que fora alcaldessa en 2023, la ciutat "tindrà un lideratge valent i sense límits". "Els socialistes som els qui pensen en gran i es creixen davant l'adversitat", defensa en el vídeo de la campanya, segons recull la formació en un comunicat.

"València va ser el que el teu vulgues, vols una ciutat com tu?", planteja Gómez en un recorregut per la ciutat que "es transforma". "Som els qui ens creixem davant les adversitats i no deixen que ningú els pose límits, els qui no es rendeixen. Som de barri i de València, som el que decidirem dins d'un any", resa el vídeo.

Sandra Gómez ha assegurat que, amb el seu "lideratge valent", València "superarà a Barcelona com a referent econòmic de l'arc Mediterrani i serà l'alternativa en qualitat de vida a Madrid", al mateix temps que ha posat en valor que als socialistes els "avala el treball i la valentia amb la qual hem defensat els interessos de la ciutat".

A més, ha ressaltat que en aquests últims anys "hem aconseguit que València ja no siga notícia per la corrupció o el balafiament i ara ho som perquè inverteix Volkswagen, vol instal·lar-se HP o celebra la Gala dels Goya". "Hui som la ciutat que més ocupació està generant i en sent anys hem passat de ser un ajuntament arruïnat a tindre per primera vegada en la història més inversions anuals que tot el deute de la ciutat", ha subratllat.

Igualment, ha posat l'accent que "on el PP va deixar un forat navegable", el PSPV "ha acabat una línia de metro per a connectar Russafa, Montolivet o Natzaret amb el centre de la ciutat". "Aquest és el treball que ha fet el partit socialista a València i això el que ens avala per a dir que tenim la capacitat de portar aquesta ciutat més lluny si la liderem i ens centrem en el que realment importa: les persones que viuen a la ciutat", ha esgrimit.
 

"MOMENTS DECISIUS"


Sandra Gómez ha valorat el treball d'aquests últims set anys i ha assegurat que venen "moments decisius per a aquesta ciutat". "Tenim l'oportunitat de ser una ciutat que, amb ambició, competisca per superar a Barcelona en l'arc Mediterrani, que siga un model de qualitat de vida alternatiu a Madrid, com ha sigut durant la covid", ha insistit.

La líder socialista ha assegurat que el "Model València" que impulsen els socialistes "garanteix la igualtat d'oportunitats per a tots els barris i les famílies treballadores". I per a això, ha assegurat, "la ciutadania no pot tindre al capdavant ni a persones amb models fracassats que es posen de perfil ni a negacionistes de tot ni als qui no tenen ganes de fer créixer a València".

"València ho té tot, però necessita un lideratge valent i amb ganes de treballar i, juntament amb el meu partit, faré el que els ciutadans i les ciutadanes farien: ser valent per a defensar la nostra ciutat amb treball i valentia per a fer front i donar respostes als reptes del futur", ha conclòs.

Destacats