València Extra realitza un gran desplegament tècnic i humà per al 'Converses' amb Ximo Puig

Fins a sis professionals van treballar durant dues hores en una cobertura especial de l'entrevista amb el president Ximo Puig

Guardar

Equip de València Extra a l'entrevista a Ximo Puig
Equip de València Extra a l'entrevista a Ximo Puig

Passades les 12.10 hores del dimecres 12 d'abril, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, rebia a València Extra en el seu despatx del Palau. Després de presidir la reunió del Comité Estratègic del PSPV-PSOE, el candidat socialista a la reelecció s'asseia amb el director de la capçalera valenciana, Àlex Ladrón de Guevara, per a realitzar la seua primera entrevista a un mitjà generalista des que signara el decret de convocatòria d'eleccions.

Una xarrada, emmarcada en la secció 'Converses', en la qual Puig ha repassat els principals temes d'actualitat i ha fet balanç d'aquests huit anys de Botànic, que han permés una completa transformació de la Comunitat Valenciana malgrat viure situacions extraordinàries com a devastadors temporals, la COVID-19 o una guerra en el cor d'Europa.

Un 'Converses' per al que València Extra ha fet un desplegament especial, mobilitzant fins a sis professionals que durant dues hores van treballar en una cobertura especial per a oferir, aquest divendres, l'entrevista amb el cap del Consell.

Tot això en un format audiovisual que complementa periòdicament al diari digital i a l'anuari en paper, demostrant la capacitat multiplataforma del mitjà per a realitzar continguts de qualitat. Precisament, 'Converses' compleix ja cinc anys i per ell han passat personalitats polítiques com Joan Baldoví, Carlos Mazón, Joan Ribó, Sandra Gómez o M. José Catalá.

Cobertura especial del 28M

Després de les vacances de la Setmana Santa s'ha redoblat l'activitat política dels partits valencians, que han entrat de ple en la precampanya electoral amb la vista posada en el diumenge 28 de maig, dia de les eleccions locals i autonòmiques.

Uns comicis que des de València Extra, i també dels mitjans que conformen aquest grup de comunicació de proximitat, Castelló Extra i Alicante Extra, seran seguits amb una àmplia i destacada cobertura, gràcies a un equip que ha crescut en els últims anys i que permetrà oferir la informació més completa d'unes eleccions clau per al futur de la Comunitat Valenciana.

Tot això amb l'objectiu de continuar afermant-se com el cinqué mitjà digital més llegit de València, després de les dades de març publicats per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), els millors de la història del diari, aconseguint 671.514 usuaris únics, 939.503 visites i 1.674.335 pàgines vistes.

Arxivat a:

Destacats