València autoritza una xifra rècord de 166,2 milions d'euros en inversions a 30 de setembre

Borja Sanjuán: “Este és l'Ajuntament més inversor de la història de la ciutat i l'estem demostrant batent mes a mes totes les xifres d'inversions”

Guardar

Ple de l'Ajuntament de València
Ple de l'Ajuntament de València

L'Ajuntament de València ha autoritzat 30 de setembre un total de 166,2 milions d'euros de les inversions previstes en els pressupostos municipals, 49 milions més que els autoritzats en el mateix període de 2021 i més de 110,3 més que en 2015. El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, ha destacat que el govern municipal ha autoritzat a hores d'ara "més del triple de les inversions autoritzades en 2015 durant l'últim any de govern del Partit Popular. Aquest govern municipal és el més inversor de la història de la ciutat de València i està aconseguint registres rècord en un moment en el qual les inversions municipals són fonamentals per a reactivar l'economia de la ciutat. Estem batent cada mes les xifres d'inversions", ha manifestat després de fer-se públiques les xifres d'execució d'inversions a 30 de setembre.

Pel que respecta a les inversions adjudicades, també s'ha aconseguit un nou rècord, ja que han ascendit fins als 130,4 milions d'euros enfront dels 103,3 milions d'euros que s'havien adjudicat en el mateix període de l'any anterior. La xifra aconseguida a 30 de setembre és un 248% més alta que la que es va registrar en el mateix període de 2015, segons les dades d'execució d'inversions. El regidor d'Hisenda ha destacat el gran volum d'inversions que ha mobilitzat el consistori en 2022 i que ha aconseguit els 342,6 milions d'euros, de les quals pràcticament la meitat ja s'han autoritzat la meitat, 166,2 milions d'euros.

Destacats