Unides Podem proposa crear un servei de dentista municipal

Guardar

servicio_dentista_municipal
servicio_dentista_municipal

La candidata de Unides Podem a l'Alcaldia de València, María Oliver, ha proposat la creació d'un servei de dentista municipal durant un acte en el qual ha participat aquest dijous a la vesprada en el barri de Torrefiel.

Oliver ha assenyalat que "anar al dentista no és cap luxe, és una necessitat", per la qual cosa, ha manifestat que per a posar en marxa aquest servei, volen comptar amb la comunitat odontològica de la ciutat, i col·laborar amb ells "per a fer possible l'accés a tractaments a totes les persones de la ciutat". "Cuidar de la nostra ciutat és cuidar de la salut de la nostra gent i necessitem ampliar els serveis sanitaris", ha agregat.

"València cuida quan amplia els drets de la gent. Tenim un dels millors sistemes sanitaris del món, referent internacional, però encara queden coses per millorar. Hem vist recentment com han patit els afectats d'Idental. Són persones vulnerables que han sigut estafades per la promesa d'una salut bucodental assequible. Des d'Unides Podemos ens comprometem a cuidar de la salut bucodental de totes les persones", ha manifestat.

María Oliver ha parlat també de les manques de serveis del barri de Torrefiel: "Hem d'equilibrar les dotacions culturals dels barris. Sabem que existeix una gran desigualtat entre uns barris i uns altres. Ens comprometem a elaborar un pla perquè estiguen com a màxim a 15 minuts caminant de cada llar", ha agregat.

La candidata de Unides Podem-EU ha promés que la biblioteca que el barri va triar en el Decidim serà una realitat en la pròxima legislatura: "Creem el Decidim per a donar-li el poder als barris de decidir en què volen prioritzar les inversions. En aquest districte heu demanat una biblioteca i es farà realitat", ha manifestat.

"En aquesta legislatura, hem convertit les biblioteques, ja no són només cementeris de llibres, ara són espais culturals dinàmics que aporten cultura i vida a les persones del barri", ha agregat.

Destacats