Unides Podem presenta "Maria Run 4 Future"

La candidata a l'alcaldia María Oliver ha presentat en un acte celebrat aquesta vesprada l'aplicació "María Run 4Future", un videojoc per a dispositius mòbils, tablets i web.

Guardar

maria_oliver_videojuego
maria_oliver_videojuego

La candidata a l'alcaldia per Unides Podem- EUPV María Oliver ha presentat el videojoc "María Run 4Future". L'acte, que ha comptat també amb la presència dels desenvolupadors de l'aplicació, s'ha celebrat en el local de gaming Meltdown.L'aplicació és de tipus "runner", on qui juga maneja al personatge de María Oliver. La dinàmica del joc és que María Oliver vaja esquivant els obstacles que li van apareixent en el seu camí. Sots, brutícia, corruptes... són alguns dels elements que s'han d'evitar per a completar el joc amb èxit

En la seua carrera, María Oliver es creua també amb persones corrents que tenen demandes en educació, habitatge i altres drets socials. Contactar-les amb la figura que representa a la candidata de l'alcaldia contribueix a millorar la puntuació. Cada nivell superat farà que María s'enfronte amb un "enemic" especial, entre els quals es troben alguna sorpresa amb picada d'ullet humorística.

L'objectiu general del videojoc és ajudar a Maria Oliver en la seua carrera millorar la ciutat de València. En la introducció es narra la situació de la ciutat, plantejant de forma èpica la història de la carrera política de la candidata, que va començar en 2015 per a rescatar a la ciutat de la corrupció. Ara, l'objectiu és continuar transformant-la en una ciutat sostenible, saludable i amable per a viure. "És una manera entretinguda i simpàtica d'arribar a altres públics en un llenguatge, el dels videojocs, amb el qual estan familiaritzats les persones joves. Un forma metafòrica de comunicar el moment polític en el qual estem ara, a les portes d'una campanya electoral decisiva per al futur de la ciutat", ha explicat la candidata a l'alcaldia.

Durant la seua presentació, la candidata María Oliver ha fet referència a l'objectiu de la seua candidatura per a la pròxima legislatura: "Volem continuar avançant en la transformació d'aquesta ciutat. València ja ha començat a canviar, però encara queda molt per fer. Aquesta ciutat té molt potencial per a millorar i no hem de ser conformistes amb el reeixit. Les polítiques del Govern de la Nau han marcat un punt d'inflexió en un consistori que no solament era un focus de corrupció, sinó que tenia abandonats aspectes socials tan importants com el dret a l'habitatge o la lluita contra l'absentisme escolar. Hem de revalidar la confiança de la ciutadania per a enfrontar els reptes de la València del futur".

La candidata a l'alcaldia també ha fet referència a les propostes de Unides Podem-EUPV en matèria d'innovació social i joventut. "Volem generar un hàbitat propici perquè València siga un referent creant sinergías entre noves tecnologies i la innovació social. Sabem que existeix molt potencial educatiu, ambiental i social en aquest camp i volem contribuir des d'espais com Les Naus, generant un espai en el qual puga desenvolupar-se aquest talent".

L'aplicació María Run 4 Future està disponible en el següent enllaç: https://mariarun4future.com A més, pot trobar-se en els servidors habituals d'aplicacions per a mòbils i tablets.

Destacats