Unides Podem presenta el seu projecte d’Empresa Metropolitana d’Energia Neta

Guardar

unides_podem_eupv
unides_podem_eupv

La candidata de Unides Podem-EU a l'Alcaldia de València, Maria Oliver, acompanyada d'altres membres de la candidatura i del partit, ha visitat el mercat de Benicalap per a dialogar amb lasobre la seua proposta de ciutat. En aquest sentit, María Oliver ha assenyalat que “Unides Podem vol construir una València propera on qualsevol persona puga accedir als serveis públics caminant en 15 minuts”.

La candidatura de Unides Podem-EU ha celebrat un acte en el llit del riu Túria al qual han assistit també companyes de candidatures de l'àrea metropolitana. La candidata a l'alcaldia de València ha presentat la seua proposta d'una empresa productora i comercialitzadora d'energia elèctrica neta.

Centenars de persones han acudit aquest matí de diumenge al llit del riu Túria a escoltar a les candidates de Unides Podem-EU. L'esdeveniment s'ha desenvolupat a l'altura del pont de la pinta, al costat de l'eixida de Metre Albereda. Amb una dj convidada -Miss Juls-, animant l'acte, la gent ha pogut desdejunar Orxata, fartons i Coca de llanda. En l'acte han participat Alex Micó, candidat a l'alcaldia de Unides Podem a Foios, Melissa De la Rosa, candidata de Unides Podem a Almussafes, el secretari general de Podem Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, i els membres de la candidatura municipal a València, Jaime Paulino, Carmen Alvarez i la candidata a l'alcaldia María Oliver.

María Oliver ha començat la seua intervenció explicant que “València és una gran ciutat amb un àrea metropolitana molt rica al voltant amb la qual ha de mantindre una relació constructiva de suport mutu. Des de Unides Podem sabem que si treballem juntes podem realitzar coses que per a altres pareixen impossibles”

La candidata a l'alcaldia de València ha revelat les propostes de Unides Podem-EU per a l'àrea metropolitana del Cap i casal. “El rebut de la llum és un escàndol en aquest país. Des de Unides Podem, proposem produir la nostra pròpia energia, neta, barata, amb una Agència Metropolitana de l’Energia que produisca i comercialitze electricitat a València y a la seua àrea metropolitana”.

El transport públic i la connexió de l'àrea metropolitana ha sigut un altre dels eixos entorn dels quals ha girat l'acte. María Oliver ha ressaltat en la seua intervenció que “Necessitem invertir a millorar els nostres rodalia, metres i autobusos. Oferir millors alternatives a l'ús del cotxe privat redundarà a mitjà termini en un aire menys nociu per a totes. Cuidar de València és cuidar de la salut de la seua gent, i per a això cal millorar el transport públic i reduir l’emisio de gasos contaminants.”

En l'acte també ha participat Carmen Álvarez, número 3 de la candidatura de Unides Podem-EU. Álvarez ha destacat que “més enllà del centre històric, que s'ha de continuar cuidant i adoptant totes les mesures antiestrès, com impedir la degradació de zones objectiu de depredadors immobiliaris,o millorant la neteja o la conservació i rehabilitació del patrimoni, volem parlar dels centres dels barris. Uns centres que s'han de dignificar per a oferir als treballadors i treballadores que habiten i,per tant,a la major part de la població de la ciutat,tots els serveis públics, per què no hagen de desplaçar-se al centre de laciutat per necessitat,sinó per a gaudir d'una història comuna que ens identifica a totes.

Carmen Álvarez ha explicat que “és la història pròpia de cada barri, al costat de la qual fan les veïnes i veïns dia per dia,la que encara necessita una atenció específica. També el seu patrimoni arquitectònic,en alguns casos impossible de recuperar,i no hauria de ser la iniciativa privada, que té altres objectius, sinó l'Ajuntament, qui s'encarregarade rehabilitar i donar ús comú en aqueixos edificis.També hauremd'organitzar el seu paisatge, que és un paradís, i evitar la seua degradació”.

Destacats