Unides Podem-EUPV comença la campanya amb el lema "La València que cuida"

Guardar

WhatsApp Image 2019-05-09 at 22.52.17
WhatsApp Image 2019-05-09 at 22.52.17

L'equip de la coalició Unides Podem-EUPV ha donat el tret d'eixida a la campanya electoral amb un esdeveniment en L'estatge. La militància dels partits de la coalició ha acudit a un sopar-esdeveniment de germanor, després de la qual els principals portaveus de la coalició han realitzat diferents discursos.

“La València que cuida” –lema de campanya de Unides Podem-EUPV– s'ha posat en marxa. Entorn de les 12 de la nit les persones que donen suport i simpatitzen amb la coalició han partit del punt de trobada per a començar a col·locar els cartells de la propaganda electoral per la ciutat.

Abans del començament oficial de la pegada de cartells, s'ha celebrat un sopar de confraternització en la seu de Podem, L'Estatge. Les candidates de la coalició han pogut parlar i departir amb les simpatitzants. També han realitzat alguns discursos d'arrencada de campanya.

“Hui és el dia en què la València que cuida comença la seua carrera per a convéncer a les nostres veïnes i veïns que som l'opció que millor representa els seus drets en el consistori. Volem posar en el centre de la política les cures, és el moment d'actuar amb valentia i afrontar reptes imprescindibles per a la ciutat”, ha explicat la candidata a l'alcaldia María Oliver.

Per part seua, Carmen Álvarez, número 3 de la candidatura de coalició, ha declarat que “Unides Podem-EUPV té un model de ciutat per a València. Un model de convivència, cultura i diversitat; un model per a les treballadores i treballadors que l'habiten, que respecta la seua dignitat i la dels seus barris, que reivindica la pluralitat i la història de cada comunitat, i que facilita la vida en comú, en pau i llibertat”.

Carmen Álvarez, que lidera la coalició per la part d'Esquerra Unida del País València, ha recalcat que “La València que cuida és una ciutat lliure de pobresa infantil, lliure de tràfic de persones, i lliure de violències cap a les dones, i cap als col·lectius LGTBI, una ciutat paseable i segura per a qualsevol persona, siga com siga la seua característica física, on totes les persones se senten dignes i respectades, i les més joves puguen realitzar els seus projectes de vida”.

Destacats