Una protesta de transportistes rep a Oltra, Colau, Díaz, García i Hamed en l'acte de València entre crits i ous

Guardar

Protesta de transportistes a les portes de l'acte de Yolanda Díaz, Ada Colau, Mónica Oltra i Mónica García
Protesta de transportistes a les portes de l'acte de Yolanda Díaz, Ada Colau, Mónica Oltra i Mónica García

Una protesta de transportistes han rebut entre crits i ha tirat ous a la vicepresidenta del Govern, Yolanda Díaz; l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, la portaveu de Más Madrid, Mónica García, i la portaveu del Moviment per la Dignitat i la Ciutadania a Ceuta, Fàtima Hamed Hossain, a la seua arribada a l'acte #OtrasPolíticas que se celebra aquest dissabte en el Teatre Olympia de València.

L'esdeveniment ha congregat a nombroses persones des d'abans de les 10 hores en els voltants del teatre. Una llarga cua de persones ha esperat per a poder accedir a la sala i algunes d'elles s'han hagut de quedar fora.

A més, una manifestació de transportistes ha rebut a la comitiva a la seua arribada al teatre Olympia. La protesta esperava en els voltants del lloc. Oltra, Díaz, Colau, García i Hamed han arribat agafades del braç per un carrer per als vianants limítrof, entre aplaudiments.

A la seua arribada al carrer Sant Vicent, on se situa l'auditori, la protesta de transportistes s'ha acostat fins a les portes del teatre, separada de la comitiva per diversos agents de Policia, i les ha rebudes entre crits i ha dificultat el seu accés i el dels mitjans de comunicació. També s'han tirat ous.

Paral·lelament, un grup de persones ha desplegat, moments abans, pancartes del Front Abolicionista PV amb el lema 'A favor de l'agenda feminista, contra les lleis trans'. També enfront del teatre, de personal funcionari de la Comunitat Valenciana ha desplegat dos càrtels amb el missatge 'Fixesa ja'.

La vicepresidenta del Govern, Yolanda Díaz, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, la portaveu de Más Madrid, Mónica García, i la portaveu del Moviment per la Dignitat i la Ciutadania a Ceuta, Fàtima Hamed Hossain, intercanvien aquest dissabte idees des dels seus respectius lideratges femenins amb una visió "serena" de la política.

L'acte sota el lema '#OtrasPolíticas' i organitzat pel partit d'Oltra (Iniciativa-Compromís) suma a cinc dones de l'arc progressista que acudeixen desvinculades de les seues sigles, a manera de reflexió sobre experiències polítiques baix lideratges femenins i la intenció és no parlar ni de llistes ni abordar la situació de possibles aliances entre partits, perquè les participants exposaran la seua visió personal de determinades polítiques.

Arxivat a:

Destacats