El I Encontre de càrrecs electes de partits municipalistes de la Comunitat Valenciana convocat per Ens Uneix comptarà amb més de 100 representants municipals

Guardar

Reunió de Jorge Rodríguez amb alguns representants municipalistes
Reunió de Jorge Rodríguez amb alguns representants municipalistes

El I Encontre de càrrecs electes de partits municipalistes de la Comunitat Valenciana convocat per Ens Uneix aquest pròxim dimecres 31 de gener a València comptarà amb més de 100 representants municipals de partits independents de les províncies de València, Alacant i Castelló.

La jornada, en la qual estará present com a amfitriona la vicepresidenta primera de la Diputació de València i diputada d'Ens Uneix, Natàlia Enguix, començarà a les 10.00 hores, inclourà una visita institucional al Palau de Batlia i Scala de la Diputació de València, així com dues taules redones i un dinar en el Centre Cultural La Beneficència. La primera de les taules redones tractarà sobre "Bones pràctiques del municipalisme" i inclourà intervencions de representants dels municipis de Morella, Alberic, Oliva i Loriguilla; mentre que la segona es dedicarà a abordar els "Desafiaments i reptes del municipalisme", amb intervencions de representants d'Ontinyent, Calp, Carcaixent, Nules i La Pobla de Vallbona. L'acte serà tancat per Natàlia Enguix.

L'alcalde d'Ontinyent i secretari general d'Ens Uneix, Jorge Rodríguez, explicava que aquest moviment "naix de ser conscients que hi ha un espai polític municipalista, on el que reivindiquem és la millora de la vida dels veïns i veïnes. En eixe espai hi ha un gran nombre de regidors, encara que cadascun fa 'la guerra pel seu compte' en els seus municipis. Si som capaços d'aglutinar el que ja existeix, els alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores podrem col·laborar, compartir experiències, però també tindre veu en espais on no tenim i per nombre de vots sí que podríem. Aquest és un moviment de taca d'oli, una suma de forces sense que ningú perda la seua identitat ni les seues sigles, ni la seua autonomia ni capacitat de decisió. Per ara el que volem és conéixer-nos i articular aquest espai", manifestava.

Entre els més de 100 representants electes participants que han confirmat la seua presència estan els alcaldes i alcaldesses de localitats com Ontinyent, Nules, La Pobla de Vallbona, Loriguilla, Algímia d'Alfara, Almoines, Bufali, Benaguasil, Benicolet, Benicull de Xúquer, Benissoda, El Palomar, El Perelló, Massalfassar, Montixelvo o Villamalur, entre d'altres.

Destacats