Torró acusa el PP de "canviar la voluntat de les urnes"

Guardar

María José Salvador, Rebeca Torró i Arcadi España
María José Salvador, Rebeca Torró i Arcadi España

La dirigent del PSPV-PSOE Rebeca Torró ha acusat hui el Partit Popular de "canviar la voluntat de les urnes" i ha assenyalat que "amb l'ocorregut ahir a Les Corts va quedar clar que no sols li han posat una catifa roja a la ultradreta, sinó que a més impugnen el que els valencians i valencianes han decidit amb els seus vots". Així s'ha manifestat Torró després de la constitució de la mesa de Les Corts sobre la qual ha lamentat que "alguns grups parlamentaris caiguen en els paranys del Partit Popular per a blanquejar a la ultradreta" i ha subratllat que "per moltes cortines de fum que posen, la realitat és que li han donat la presidència a qui nega l'autogovern".

En aquest sentit, la dirigent socialista ha assenyalat que "les tàctiques del qual es fa dir nou PP ens recorden massa a aqueix PP zaplanista la màxima era del qual el tot val" i ha apuntat que "els primers moviments del pacte PP-VOX deixen clar que les males pràctiques i la compra de voluntats serà una constant aquesta legislatura". A més, ha assegurat que "el que van fer ahir els dirigents del Partit Popular va ser retorçar el reglament per a mercadejar amb els vots i evitar així que el Grup Socialista tinguera els dos membres que li corresponen en la Mesa".

Així mateix, Torró ha destacat que "aquests moviments no fan més que reafirmar-nos en el que ja sabíem i és que el Partit Socialista és l'única alternativa real de Govern que existeix en la Comunitat Valenciana" i ha apuntat que "per a ajuntar-se amb els qui neguen la violència de gènere, reneguen de l'autogovern i van en contra de tots els avanços que necessita la nostra terra amb els i les socialistes que no compten". "Aqueix no és el camí que necessita la Comunitat", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats