Toni Gaspar s'allunya de la presidència de la Diputació per no optar a l'alcaldia de Faura

Gaspar ha comunicat als seus companys del PSPV la seua decisió

Guardar

El president de la Diputació de València Toni Gaspar
El president de la Diputació de València Toni Gaspar

L'actual alcalde de Faura i president de la Diputació de València, Toni Gaspar, no optarà a la reelecció de l'alcaldia en les pròximes eleccions municipals i, per tant, tampoc podrà accedir a la presidència de la Diputació per no estar inclòs en una llista municipal. Així li ho ha comunicat als seus companys del PSPV-PSOE de la localitat del Camp de Morvedre, i l'ha fet públic a través del seu compte d'Instagram.

'Tanquem cicles. Ha sigut un honor, un privilegi i una satisfacció immensa", ha expressat Gaspar, que ha afegit que "treballar en equip permet deixar un projecte que manté la força i la il·lusió que sempre l'ha caracteritzat".

Toni Gaspar portava des de 2003 al capdavant de la llista socialista a Faura i, des de 2018, com a president de la Diputació de València, després de l'eixida del seu llavors company de partit, Jorge Rodríguez, que es va veure forçat a deixar el càrrec per les investigacions per presumpta corrupció.

Aquest podria haver sigut el seu tercer manant al capdavant de la institució. No obstant això, la seua renúncia a liderar les llistes socialistes per a l'alcaldia de Faura l'allunyen també de la Diputació, deixant la porta oberta a l'actual vicepresident i líder provincial del PSPV-PSOE, Carlos Fernández Bielsa.

Cal recordar que Bielsa va ser proclamat, el febrer de 2022, secretari general del PSPV de la província amb un 97% de suports. El també alcalde de Mislata, afí a Gaspar dins del partit, ha defensat sempre el seu projecte municipalista per a "recuperar el que ens uneix, sumar forces i construir junts un partit més fort", amb "la vista posada en les eleccions de 2023", i va apuntar a "liderar els canvis en la línia valenciana de Ximo Puig i del president Pedro Sánchez".

Arxivat a:

Destacats