Toni Cantó formalitza la seua renúncia com a diputat

Guardar

Toni Canto renuncia acta diputado corts
Toni Canto renuncia acta diputado corts

Toni Cantó ha formalitzat finalment la seua renúncia com a diputat en Les Corts i com a síndic de Ciutadans, l'endemà passat d'anunciar que deixa la política per les seues discrepàncies amb l'actual Executiva nacional presidida per Inés Arrimadas.

A partir d'ara, la direcció del partit i el grup de Cs en el parlament valencià han de consensuar la decisió de qui li substituirà com a portaveu. En l'escó li rellevarà Asunción Sanchis, la següent en la llista, segons fonts 'taronges'.

Cantó ha presentat la renúncia telemàticament vora les deu del matí d'aquest dimecres, un dia després de reunir-se amb els altres 17 diputats de Ciutadans per a explicar-los la seua decisió.

De moment, el fins ara líder del partit va anunciar que tenia dues propostes de treball de productores de televisió, que pensa acceptar-les i que no té "cap oferta del PP". "La política ja no m'il·lusiona, he de començar a veure què faig amb la meua vida", va manifestar aquest dimarts a la premsa.

Aquesta desil·lusió es deu principalment a les últimes decisions que ha pres el "nucli dur" de Cs, com ell li crida, principalment la moció de censura fallida a Múrcia al costat del PSOE per a apartar al PP del govern regional.

Arxivat a:

Destacats