Soler (PSPV): "L'única recepta que coneix el PP per a eixir d'una crisi són les retallades i la pujada indiscriminada d'impostos a classes mitjanes"

Guardar

Vista general del ple de Les Corts Valencianes
Vista general del ple de Les Corts Valencianes

La portaveu de Política Social del PSPV-PSOE en Les Corts, Laura Soler, ha afirmat hui que "l'única recepta que coneix el Partit Popular per a eixir d'una crisi són les retallades i la pujada indiscriminada d'impostos a les classes mitjanes i treballadores del nostre país". Així s'ha manifestat Soler després de les declaracions de la popular Elena Bastidas a qui ha recordat que "gràcies al treball del Consell de Ximo Puig la Comunitat Valenciana és la setena autonomia on més s'ha reduït la taxa de pobresa, per davant de Madrid o Galícia".

En aquest sentit, la dirigent socialista ha assenyalat que "el que mai farem els socialistes és seguir l'exemple del PP" i ha defensat que "hem demostrat que la recepta progressista funciona, només cal donar una ullada als indicadors econòmics i socials per a veure que tots són millors que l'any 2015". Així mateix, ha convidat a Bastidas a "contrastar les dades i les polítiques socials valencianes" i ha explicat que, per exemple, "els beneficiaris de la renda valenciana d'inclusió han passat de 23.645 en 2015 a 75.493 en 2022 o els de les ajudes de la dependència han crescut en aqueix mateix temps més de 82.000 persones".

Finalment, Soler ha apuntat que "és innegable que vivim temps complicats i per això és més necessari que mai comptar amb governs progressistes, com el del president Ximo Puig, que aposten per l'enfortiment del públic i treballen perquè ningú es quede arrere".

Arxivat a:

Destacats