Soler demana comparéixer en Les Corts per a informar de les ajudes del Pla Resistir i el Resistir Plus

Guardar

El conseller d'Hisenda, Vicent Soler, a Les Corts
El conseller d'Hisenda, Vicent Soler, a Les Corts

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha demanat aquest dilluns comparéixer davant la Comissió d'Economia, Pressupostos i Hisenda de les Corts Valencianes per a informar dels plans d'ajudes del Pla Resistir i el Pla Resistir Plus, segons han informat fonts d'aquest departament.

Els plans, impulsats per la Generalitat, tenen la finalitat de pal·liar els efectes de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 des de la declaració de l'estat d'alarma el març de 2020 que inclou ajudes de suport a la solvència de les empreses.

El mes de desembre passat, Hisenda va informar que s'havien registrat un total de 9.803 sol·licituds a la tercera convocatòria de Resistir Plus, el pla de subvencions extraordinàries per al suport a la solvència empresarial en la Comunitat Valenciana, després de tancar el termini de presentació de sol·licituds.

La Generalitat va aprovar l'obertura de la tercera convocatòria amb l'objectiu d'aprofitar "al màxim" els recursos econòmics disponibles per a aquest pla, dotat amb un total de 647 milions d'euros, després que s'hagen resolt el 90% de les sol·licituds presentades en les anteriors convocatòries, ja que encara disposa de crèdit per a impulsar la reactivació econòmica del teixit productiu valencià després de la pandèmia.

Fins a principis del passat mes, la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic havia resolt ja 231,67 milions d'ajudes directes de les dues primeres convocatòries del Pla Resistir Plus, dels quals es beneficien 11.544 empreses i persones autònomes de tots els sectors econòmics.

Arxivat a:

Destacats